Regl döneminde kahverengi leke hamilelik belirtisi mi

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
31
Arkadaşlar aklım çıktı nette yerleşme kanaması falan çıktı. Bu ay adetim olması gerek ama olmadı. Çok çok az kahverengi akıntımsi bir şey geldi. Pede çıkmıyor çok ama pecetede farkettim.
Yarın test alırım ama bu hamilelik belirtisi değildir değil mi ? Evlilikten sonra ilk regl donemim ondan olabilir mi acaba ?

Arkadaşlar aklım çıktı nette yerleşme kanaması falan çıktı. Bu ay adetim olması gerek ama olmadı. Çok çok az kahverengi akıntımsi bir şey geldi. Pede çıkmıyor çok ama pecetede farkettim.
Yarın test alırım ama bu hamilelik belirtisi değildir değil mi ? Evlilikten sonra ilk regl donemim ondan olabilir mi acaba ?
hamilelik olabilir bendede aynısı olmuştu yerleşme kanaması

ola da bılır ama adet oncesı gelıyorummm sinyalı gıbı bısey de olabılır. korunmadıysan hamıle kalabıılırsın tabıkı :) bı kac gun daha kanaman gelmezse test yaparsın cunku yerlesme kanaması dollenmeden 7 10 gun sonra kadar gelır sımdı yaparsan cıkmayabılır ıdrarda

Aynı durumu ben de yaşadım adetim 5 gün gecikti idrar testinde çıkmadı herhangi bir şey doktorum 5 gün daha bekle dedi sizin sonuç ne oldu

ola da bılır ama adet oncesı gelıyorummm sinyalı gıbı bısey de olabılır. korunmadıysan hamıle kalabıılırsın tabıkı :) bı kac gun daha kanaman gelmezse test yaparsın cunku yerlesme kanaması dollenmeden 7 10 gun sonra kadar gelır sımdı yaparsan cıkmayabılır ıdrarda
Korunduk ben ilaç istemedim eşim prezervatif kullandı. Şu stresi yasayacagima kullansaydim hap keşke diyorum. Neyse hayırlısı bir test alayım bari

Aynı durumu ben de yaşadım adetim 5 gün gecikti idrar testinde çıkmadı herhangi bir şey doktorum 5 gün daha bekle dedi sizin sonuç ne oldu
Benimde adetim gecikti. Bilmiyorum bugün bir test alacağım. Bizim yoktur inşallah. Siz istiyor musunuz

Öyle demeyin burda yıllarca isteyip bebek sahibi olamayanlar var. Allah hayırlısını versin. Bence ilk ilişkiniz olduğu için olabilir çok panik yapmayın yine de. Erken gebelik testi alırsanız sonuc verir zaten. Belirtiler aynı yani rehli dönemi de bulantı olur gaz olur ishal olur beş ağrısı olur. Belirtilerden yola çıkmak çok zor

Bende de aynısı oldu pede çıkmadı sadece o kahverengi lekeyi peçete ile görüyordum. Ama arkasından 3 gün kanamam oldu. Doktora gittim beta HCG 1.20 çıktı doktor hamile değilsin dedi. Hiçbirşey anlamadım sizce hamile olma ihtimalim var mı??

Bende de aynısı oldu pede çıkmadı sadece o kahverengi lekeyi peçete ile görüyordum. Ama arkasından 3 gün kanamam oldu. Doktora gittim beta HCG 1.20 çıktı doktor hamile değilsin dedi. Hiçbirşey anlamadım sizce hamile olma ihtimalim var mı??
Peceteye çıktı benimde sadece. Arkasından kanama olmadi bende. Test yapamadım korkumdan :)
Birkaç hafta geçsin test alıp yapın yine içiniz rahat eder.

Back
X