Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen adet gününe kaç gün var?En slttakini bugün yaptim en üstteki ovulasyon günümdü diğerleri sırayla hergün yaptım
Ovulasyon testi maalesef ki kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor En iyisi adet gecikmesini beklemek ki bu bile kesin sonuc vermiyor hamileyim diyebilmek icin Cunku adetler ay icindeki ruhsal duruma bagli olarak gecikebiliyor Ben gecen ay cok umut etmistim adetim neredeyse 10 gun gecikmisti Ovulasyon testi adet donemine yakin pozitif cikmaya baslamisti Bu sirada yaptigim hamilelik testleri hep negatif cikti 5 tanesi erken gebelik testi olmak üzere toplamda 6 tane gebelik testim negatif ciktiMerhaba. Arkadaşlar. Dün gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün ovülasyon yaptım. Pozitif. Bu ay çok çaba verdim. Hamilelik bekliyorum. Sizce hamile miyim
Insallah hayirlisiyla olurEvet haklısınız. Bende kan verdim şimdi. Negatif çıktı. Ovülasyon pozitif çıkmıştı. Ama öğrendiğim iyi oldu. Değerlendirmek açısından.
Ben ara vermeyi düşünmüyorum. Zaten aylar yıllar geçti. Zaman kaybetmek istemiyorum
Ayni benimde sizinki gibi ovulasyon cift cizgi cikti adete 9 gun var bakalim hayirlisi hakkimizdaYaa benim de böyle adetime var 10 gün daha ovulasyon zsmanimda geçti nie böyle oluyo ki acaba hamilemiyim olabilir mi
Canım benimde öyle oldu ve 1 hafta önce negatifi gördüm simdi hamileyimMerhaba. Arkadaşlar. Dün gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün ovülasyon yaptım. Pozitif. Bu ay çok çaba verdim. Hamilelik bekliyorum. Sizce hamile miyim
Canım benimde öyle oldu ve 1 hafta önce negatifi gördüm simdi hamileyim
Canım bende 1 hafta önce yapmıstım negatifti adetimden sonra 56. Günümde öğrendim normalde 4 5 martta adet olmam gerekirdi sen testlerine devam et negatif cıktıgında benimde ovu testlerim pik cıkıyorduBen hemen kan verdim negatif. Ama adetimin 42. Günü hala adet olmadım. Ciddi anlamda kasık ağrım var. Bir türlü sökülmedi. Acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum
Canım bende 1 hafta önce yapmıstım negatifti adetimden sonra 56. Günümde öğrendim normalde 4 5 martta adet olmam gerekirdi sen testlerine devam et negatif cıktıgında benimde ovu testlerim pik cıkıyordu
Ama adet olmadığın sürece yumurtlama yakalayabilirsinAnladım. Ancak ben kan verdim negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitif olmaz sanırım