• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl döneminin erken bitmesi için ?

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
kızlar başlıktanda okuduğunuz gibi cuma günü tatile gideceğim ama bugün regl oldum erken bitmesi için ne yapabilirim normalde 6 günde biter çünkü ne yapmayalım ? bir gün için sorun değil denize girememek ama bir an önce bitmeli ki bende sire gitmeliyim :18::18::18::18::18:

keşke başlamadan önlem alsaymışsınız, regl basladıktan sonra kesmek dogru degil. tek çözüm tampon

bence müdahale edip vücudunuzun dengesini bozmayın, siri de yaptırıverin bişey olmaz, ona da olmaz diyorsanız bacağınızı jiletleyin geçici olarak sonra gittiğiniz yerde regliniz bitince yaptırırsınız.

Regl olurken sir yaptırılmaz mı? Ben ilk defa duyuyorum bunu. Şimdiye kadar kaç kez yaptırdım bir sakıncasını da görmedim açıkçası. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum vücudunuzun dengesini bozmayın

Regl olurken sir yaptırılmaz mı? Ben ilk defa duyuyorum bunu. Şimdiye kadar kaç kez yaptırdım bir sakıncasını da görmedim açıkçası. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum vücudunuzun dengesini bozmayın

canım yaptırılır da siri bikini bölgesine yaptırcağım için sirin ortasından kanama gelmesinden çekiniyorum :ssz:

Evet o zaman biraz riskli olabilir. Ben daha önce regl süresini kısaltmak için değil de geciktirmek için ilaç almıştım (ben de tatile gidecektim ozaman) ve yaklaşık 1 hafta geciktirdim ama ilacı bıraktığım anda sanki iki adet döneminin kanamasının birleşimi gibi yoğun bir kanama geçirdim. Resmen tuvaletten çıkamadım ve çok korkmuştum o yüzden vücudun dengesini bozmamak lazım zaten siz de son gününüze gelmiş olacaksınız bence jilet tüy dökücü vb şeylerle idare edin kendiniz yapamayacaksanız sir.

valla kızlar sir yapmamak gibi bir şansım yok zaten çok yoğun bir tüy yapım var jilet falan iyice yayarım onu en olmadı azalmış olacağı için mecbur perşembe günü sire gidicem. artık gelirse de ne yapalım yapacak bir şey yok :ssz:

Mudahele edersen duzeni bozar butun tatili boyle gecirmek zorunda kalirsin.
Kendi haline birak bol bol hareket et en azindan 1 gunun feda olur..

Ben agrikesici alinca aziyo genelde ama gununde degisme olmuyo..

Müdahale etmek için biraz geç kalmışsın.
O geciktiriciyi de kullandım ben tatile giderken kullanmaz olaydım.
Nasıl bir sancı yapıyor o öyle, yerlerde kıvranmıştım :43:

benim de bu sene reglim tatile geldi, çekinerek , kullanırmıyım kullanamaz mıyım diye diye,nette araştırarak tampon aldım. İyi ki de almışım, harika bişey.Sanki regl değilmişim gibi rahat rahat tatilimi yaptım, hatta pedler bi garip geliyor şimdi bana.

Dün adet olmuşsun 6 gün sürüyor diyorsun cumaya kadar zaten yok denecek kadar azalmayacak mı kanama miktarı.Tampon takar girersin denize,adet döneminde ağda çok can yakar ama mecbur katlanacaksın o zaman.Bi de agrı kesici içinde kanama miktarı azalır.
Dr'a adet kanamasını azaltmayan ağrı kesici var mı dedim hepsi azaltır dedi.Burda dert edilecek bişey yok.

diğer konuyada yazdım
tarçın tüket veya k vitamini

Son düzenleme:
Back
X