Regl Düzensizliği Gebelik Belirtisi Olabilir mi?

herman78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
2
2
1
33
Merhaba arkadaşlar, 3 ay öncesinde yaşanmış bir birliktelikten sonra 3 kere düzenli regl oldum. 3. reglim de olması gereken günde 6 kasımda oldu fakat normal süresi 5 günken 2.günde bitti ve oldukça az miktardaydı. Bundan 2 hafta sonra 20 kasımda tekrar regl oldum. (Bu zamana kadar regl düzensizliği yaşamamıştım.) Bu sefer olması gerektiği gibi 5 gün ve normal şekilde devam etti. Asıl doğru olan 6 kasımdaki reglime göre 30 kasımda tekrar olmam gerekiyordu ama yeni bir döngü mü oluşturdu emin olamadım, regl belirtilerini birkaç gün yaşadım ama olmadım. Yeni regl düzeni oluşturmuş olabilir mi? Bir de 3 ay içinde bir birliktelik yaşamadım fakat yakınlaşmalar oldu, tehlikeli bir durum olacağını düşünmedim ama bir yakınım bu 3 gün süren kanamanın regl yerine yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Öyle olsaydı sonradan normal şekilde regl olur muydum? Erken regl düzensizliği bir hamilelik belirtisi olabilir mi?

merhaba. yerlesme kanaması dedıgın kırmızı adet kanaması seklındeyse 1 gun dahı surse yerlesme denemez . bı kac damlalık bısey o pembe yada kahve renktedır. ve kan gıbı akıskan olmaz .. .tam cınsel bırlıktelık olmadan kenarından kosesınden degmeyle hamıle kalınmaz korkma :)) bı doktora kontol ettır adet duzensızlıgının nedenını hormon kıst vs olabılır. mıyom da ara kanama yapar . ınsallah bıseyın yoktur canım :)Hoppa(ılk ılıskı ya da normal ılskı adet dongusunu bozmaz.)

merhaba. yerlesme kanaması dedıgın kırmızı adet kanaması seklındeyse 1 gun dahı surse yerlesme denemez . bı kac damlalık bısey o pembe yada kahve renktedır. ve kan gıbı akıskan olmaz .. .tam cınsel bırlıktelık olmadan kenarından kosesınden degmeyle hamıle kalınmaz korkma :)) bı doktora kontol ettır adet duzensızlıgının nedenını hormon kıst vs olabılır. mıyom da ara kanama yapar . ınsallah bıseyın yoktur canım :)Hoppa(ılk ılıskı ya da normal ılskı adet dongusunu bozmaz.)

Cevap için teşekkür ederim :) Normal adet kanaması rengi ve yapısındaydı evet dediğiniz gibi öyle değildir herhalde. Döngüm düzelmezse doktora gideceğim kontrol ettirmekte fayda var :)

Back
X