Regl e 1 hafta var ama kasik agrim var bakarmisiniz kızlar lutfen

Sirena_existen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
347
74
18
44
Merhaba 2 tüp bebek tedavisi ikisi de kimyasal yaş 44.biliyorum kalite bitti tedaviye ara verdim.5 aydır, bu ay imkansiz olsa da yumurtlama günümü takip ettim degerlendirdik, adete 1 hafta var ama 3 gündür kasikta agri ve batmalar var bir de aşırı gazim oluyor sanci şeklinde yani her yarım saatte bir affedersiniz hic böyle olmamıştı gebelik belirti olabilir mi acaba, özellikle kasikta ve yumurtaliklarda ara ara batma ve derin bi ağrı var

Benim en belirgin belirtim kaşık ağrım ve gazımdı tabi birde benim anında göğüslerim şişti inş hamilesinizdir

Hersey mümkün bitti diye kendinizi şartlandırmayın adet geçince test yapın inş vardır

Hic ümidim yok ama daha hastalanmama 5 gün var 4 gündür neredeyse kasiklarimda ağrı var bugün siddetlendi. Hiç bir adetimden 10 gün önce 5 gün önce böyle ağrılar yasamadim
Yumurtlama agrisi da olabilir bana da olmustu sonra yumurtlama agrisi oldugunu anladim günlerce agrisi sag kasikta devam etmisti gebelikte olabilir benim arkadasim kac kez tüp bebek yapti kac yil sonra oldu sonra bidaha kendiliginden hamile kaldi hatta bi diger arkadasimda ilaclari felan sinirlenip cöpe atmisti tutmadi diye hamile kaldi kendiliginden hersey mümkün önce inanmak lazim yasina takilma bak ben 28 yasindayim hala bekliyorum kac sene oldu. Herseyde var bi hayir olsa da olmasa da rabbim koruyor planliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…