Regl e bir kaç gün kala testte gebelik çıkar mı?

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.913
2.200
83
32
Merhaba en son 13 ocakta regl oldum . Yumurtlamamın üzerinden de 13 gün geçti . Şimdi normal test ile( erken gebelik testi değil)test yaptım. Negatif çıktı . Burda gördüm regl e az kala yapıp pozitfi gören yani çıkanın çıkıyor muhtemelen hamile değilim ama sormal istefim

Muhtemelen degilsin ama mesela gec dollenme olup gecikmenin 4.-5. gununde pozitifi gorenler de oluyor. O yuzden kesin degilsin diyemeyiz.

Muhtemelen degilsin ama mesela gec dollenme olup gecikmenin 4.-5. gununde pozitifi gorenler de oluyor. O yuzden kesin degilsin diyemeyiz.
%99 değilim o zaman . Yumurtlama günlerini çok iyi değerlendirmiştik . Bende sorun yok . Eşim henğz doktora gitmedi . Neden tutmadı ki

Eki Görüntüle 3384850
Hic bir sorun olmasa bile zaman alabilir. Stres yapmayin zarar verir. Bir yil deneyin.
Öyle döyleniyor ama nedense geneli ilk bi iki ayda hamile kalıyor . Sorunu olmayıp gebe kalmayan azınlıkta gibi grliuor bana çümkü çevremde isteyen herkesin o ay çocupu oldu . O biraz düşündürdü beni

Öyle döyleniyor ama nedense geneli ilk bi iki ayda hamile kalıyor . Sorunu olmayıp gebe kalmayan azınlıkta gibi grliuor bana çümkü çevremde isteyen herkesin o ay çocupu oldu . O biraz düşündürdü beni
Algida secicilik olmus bence sizin. İsteyip de olmayanlar genelde paylasmiyor bu yuzden haberiniz olmuyor olabilir. Bu sitede biraz takilin sebepsiz infertilitenin ne kadar yogun oldugunu gorursunuz.

Algida secicilik olmus bence sizin. İsteyip de olmayanlar genelde paylasmiyor bu yuzden haberiniz olmuyor olabilir. Bu sitede biraz takilin sebepsiz infertilitenin ne kadar yogun oldugunu gorursunuz.
Haklısınız. İlk denemelerimiz o yüzdrn insna bi hrmen olcak sanıyor ve olmayınca bir moral bozukluğu oluyor. Ben zaten karamsar bir insanım her konuda ve başıma ne geliyorsa bundsn geliyor. İlk korunmsyı bırakmadsn önce bile acaba çocuğumuz olur öu diyerek yola çıktım .

Çok streste adeti geciktirebiliyor kendinizi fazla yormayın diğer ay tekrardan denersiniz

Bende de yumurtlama dönemimden 1 gün sonra kondom patladı içe boşalma olmadı ama 20 dk içerisinde ella aldım. Reglim 9 gün gecikti. Gecikmeden sonra 4. ve 9. gün predictor test yaptım negatif çıktı. Bu dönemde testte görünmeme ihtimali var mı kızlar?

Muhtemelen refl olcam . Dün geceden beri artık adet sökülecekmişgibi bi sancı var bir de kahve leke kelmeye başladı. Tam benim rutin regl öncem gibi yani. Testte dün ve önceki gün negatif çıkmıştı. Umudum kalmadı bu aydan yani. İnşallah önümüzdeki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…