tatlım yap bence çıkasa bile bikaç gün sonra tekrarla umarım hamişsindir
Herkangi bir doğum kontrol yöntemi kullanmıyorsan hamilelik ihtimali olabilir.Hastanelerde yapılan kan testlerinde direkt sonuç veriyor,belli bir günü beklemen gerekmiyor test yaptırmak için.Eczanelerden alınan,idrarla yapılan testlerdede geciken adet gününüzün ilk gününden itibaren yapabilirsiniz diyor.Ama yinede birkaç gün daha beklesen fena olmaz,daha net sonuç alırsın.
Lütfen biri bana cevap verebilirmi, 28.temmusta regl olmam gerekiyordu ve hala olmadim 4 gün geciktim yani, hafif mide bulantim var fakat cok degil, bazen iki gun gecikir ve sonra yine regl olurum, busefer biraz daha uzun surmus olabilirmi yoksa hamile miyim bilmiyorum..
Test yapmak icin erkenmi?
Lütfen biri bana cevap verebilirmi, 28.temmusta regl olmam gerekiyordu ve hala olmadim 4 gün geciktim yani, hafif mide bulantim var fakat cok degil, bazen iki gun gecikir ve sonra yine regl olurum, busefer biraz daha uzun surmus olabilirmi yoksa hamile miyim bilmiyorum..
Test yapmak icin erkenmi?
Yok Hamile degilim, Insallah bir sonraki aya =) Hepinize tesekkurler ilgilendiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?