regl en fazla nekadar gecikir?

Selenais

Kelepceliyim ben sana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2006
1.284
6
158
A.B.D.
Lütfen biri bana cevap verebilirmi, 28.temmusta regl olmam gerekiyordu ve hala olmadim 4 gün geciktim yani, hafif mide bulantim var fakat cok degil, bazen iki gun gecikir ve sonra yine regl olurum, busefer biraz daha uzun surmus olabilirmi yoksa hamile miyim bilmiyorum..

Test yapmak icin erkenmi?

Herkangi bir doğum kontrol yöntemi kullanmıyorsan hamilelik ihtimali olabilir.Hastanelerde yapılan kan testlerinde direkt sonuç veriyor,belli bir günü beklemen gerekmiyor test yaptırmak için.Eczanelerden alınan,idrarla yapılan testlerdede geciken adet gününüzün ilk gününden itibaren yapabilirsiniz diyor.Ama yinede birkaç gün daha beklesen fena olmaz,daha net sonuç alırsın.

Ah birde sabredebilsembeklemek icin, yarin testi yapip birde doktora gidip kan testi yaptircam, umarim istedigim sonucu alirim canim, tesekkurler

canım benim de senin gibi 28 temmuz regli tarihimdi..bende bugün test yapacağım ama eşim unutmuş almayı..kendim gider alırım..inşallah ikimiz de hamileyizdir..ama ben bugün regli olacakmışım gibi geliyor ağrım var baya..senin en son regli tarihin kaçtı canım..

son regl tarihim 28 di yanlis tahmin etmiyorsam..
bugun 6.gun hala adet olmadim ya, disarda dolasirken hafif bas dønmesi olusmaya basladi bende, asiri agir kokuya dayanamiyorum mesela. yarin bir test daha almam lazim insallah bi cevap alirim artik adet gecikmesinin sebebi neymis diye of of bekleyemiyorumki

regl en fazla 9 ay gecikir canım :roflol:
inşallah seninki de 9 ay gecikir tekrar geldiğindede bebeğin kollarında olur ne diyeyim rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir eee bizi unutma haber ver tamam
inşallah seninle beraber seviniriz yarın dualarımız seninlea.s.

insallah 9 ay gecikir canim =), tesekkurler iyi dileklerin icin Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

kullandığın herhangi bir antibiyortik yoksa ve bu ay gayet stressizsen büyük ihtimalle yaşadığın bir gecikme değil, hamilesin... Ama hiiç eczane testiyle falan uğraşma, net sonucu almak için, hemen en yakın bir sağlık ocağına git kan testi yaptır,, hayırlı olsun şimdiden..

benim 7 gün gecikmişti doktora gittiğimde, zaten normalde 1 gün bile gecikmezdi ben anlamıştım hamile olduğumu,..

ne yaprın arkadaşım test yaptın mı bize de bildir olurmu canım meraktayıza.s.

hayır canım erken degıl,hatta kan testı ıcın hıc degıl.ben 3 gun once kan testı yaptırdım ve hamıleyım,hemde adetıme 5 gun varken yaptırdım,kı senınkı gecmıs,ıcın rahat olsun sonuc vermez dıye korkma gunun gecmısse daha net cıkar kan testı.hadı bakalım hayırlı haberlerle gel bıze...:1hug:

O zaman sızın adetınız 8 gun gecıkmıs

hmm benımkıde 3 gun gecıktı

demekkı adet 1 hafta gecıkebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…