Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalan arkadaslarıma sormak istiyorum regl ile gebelik belirtileri arasındaki fark nasıldı?
Benimde duphastonum cts bitiyo pzt regl olcam ama iki gündür bel ve kasık ağrım var bi türlü ayırt edemiyorum regl midir gebelik mi diyeBn adetten bir hafta önce ogrendim adet gunu ise bi fark yoktu iki uc gun karin ağrısı cektim adet olcak gibi
Kesinlikle belirti aramakla hata yapıyoruz ama iste hep bir umut :)Bence yok valla. Hatta bence biz belirti aramakla hata yapıyoruz hamileliğimin 2. ayında bile hiç belirti yoktu. Sürekli lavaboya adet oldum mu diye bakmaya giderdim o derece yani![]()
İdrar kokusu, göğüs ağrısı hafif sonra ne bileyim ağrı ama tek taraf ağırlıklı yani sol da ağrıyo ama sağ kasık daha çok ağrıyo batma oluyo gibi sonra başka akıntı falan da yok gebelik belirtisi mi adet mi üç gün var![]()
Öyle yapcam geçen ay kimyasal yaşadım onda da en büyük belirtim şaka gibi durduk yere grip olmamdı göğüs ağrısı idi ve sarımsı bi akıntı idi o kadardı ama ağrı yoktu adet kanaması yaşadığımda ağrı olmuştu tek bakalım bu ay olacak mi merakla bekliyorum üç gün geçsin deAdetin gecikmesini bekleyip test yap bence![]()
İnşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsinÖyle yapcam geçen ay kimyasal yaşadım onda da en büyük belirtim şaka gibi durduk yere grip olmamdı göğüs ağrısı idi ve sarımsı bi akıntı idi o kadardı ama ağrı yoktu adet kanaması yaşadığımda ağrı olmuştu tek bakalım bu ay olacak mi merakla bekliyorum üç gün geçsin deDua edin siz hamilesiniz kabul olur inşaAllah
Amin amin inşaAllah isteyen herkese hayırlısı ile versin duam odur ki bir de içinize his doğdu mu ne bileyim ben geçen ay mesela hiç hissetmedim kimyasal olduğunda ki zaten olmadı da duyunca şaşırmıştım da hamilesin dediğinde doktor ama şuan adetime daha üç gün var içimde his var ki bebeğim var yani his ne kadar doğru bilmem belirtilere çok takılmıyorum çünkü de hisse biraz daha inanıyorum gibiİnşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ağrıların olması normalmiş bu arada doktor söylemişti
Evet bende hissetmiştimAmin amin inşaAllah isteyen herkese hayırlısı ile versin duam odur ki bir de içinize his doğdu mu ne bileyim ben geçen ay mesela hiç hissetmedim kimyasal olduğunda ki zaten olmadı da duyunca şaşırmıştım da hamilesin dediğinde doktor ama şuan adetime daha üç gün var içimde his var ki bebeğim var yani his ne kadar doğru bilmem belirtilere çok takılmıyorum çünkü de hisse biraz daha inanıyorum gibi
İdrarında koku varsa bence hamile olabilirsin sağ gögsünün icnde şişlik gibi birşeymi hissedyorsunİdrar kokusu, göğüs ağrısı hafif sonra ne bileyim ağrı ama tek taraf ağırlıklı yani sol da ağrıyo ama sağ kasık daha çok ağrıyo batma oluyo gibi sonra başka akıntı falan da yok gebelik belirtisi mi adet mi üç gün var![]()
Oooo çok iyi bende erken hissetmeye başladım o yüzden o kadar dikkatliyim ki ev bile temizlemiyorum detaylı bi tek küçük süpürge ile görünenleri almak işim o kadar bi öğreneyim yoksa başlarım varsa salarım kafasındayım annelik iç güdüsü erken başlıyor galibaEvet bende hissetmiştimHatta telefonumu hep montumun cebime koyardım.
hissetmeye başlayınca zararı olabilir radyasyon sonuçta diye istemsiz bi şekilde koruma içgüdüsü yaşadım ve telefonu çantama koymaya başladım.
10 gün sonra felan öğrendim zaten![]()
İkisinde de şişlik var sağ kasığımda devamlı ağrı var sol da nadir ama sağ da hem batma gibi hem ağrı bilmiyorum bugün de alt karın denilen bölgeyi yokladım sertlik var daha önce mesela geçen ay kimyasal yaşadığımda dikkat edip bakmamıştım var mi sertlik yok mu diye o kadar yaniİdrarında koku varsa bence hamile olabilirsin sağ gögsünün icnde şişlik gibi birşeymi hissedyorsun
Ovulasyon testi yapıyor muydunİkisinde de şişlik var sağ kasığımda devamlı ağrı var sol da nadir ama sağ da hem batma gibi hem ağrı bilmiyorum bugün de alt karın denilen bölgeyi yokladım sertlik var daha önce mesela geçen ay kimyasal yaşadığımda dikkat edip bakmamıştım var mi sertlik yok mu diye o kadar yani
İlk aylarda dikkatli olmak gerekiyor ben şimdi saldım meselaOooo çok iyi bende erken hissetmeye başladım o yüzden o kadar dikkatliyim ki ev bile temizlemiyorum detaylı bi tek küçük süpürge ile görünenleri almak işim o kadar bi öğreneyim yoksa başlarım varsa salarım kafasındayım annelik iç güdüsü erken başlıyor galiba![]()
Yok hiç kullanmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz bebek düşündüğümüz için geçen ay da öyle yapmıştık bu ay da öyle yani düşüncem birinden biri tutar diye düşünüyorum zaten doktorun biri de haftada düzenli iki ilişki bile olsa tutar demişti kolaylaşır demişti bilmem ne kadar doğruOvulasyon testi yapıyor muydun