Regl-gebelik belirtileri arasındaki fark

İlk aylarda dikkatli olmak gerekiyor ben şimdi saldım mesela 😂 birde zaten çabuk yorulmaya başladım 1 saat ayakta kalsam sırtımın ağrısından ölüyorum
Evet ilk üç dört ay önemli belki de ama senin yine ilerleyen zamanda olmuş ben uzun süre ayakta kalsam belim çok ağrıyo ya buda bu ay çıktı hemen yatasım geliyo yatınca geçiyo iş yapınca başlıyor işe garezim var belki de 🤦🏻‍♀️😅

Evet ilk üç dört ay önemli belki de ama senin yine ilerleyen zamanda olmuş ben uzun süre ayakta kalsam belim çok ağrıyo ya buda bu ay çıktı hemen yatasım geliyo yatınca geçiyo iş yapınca başlıyor işe garezim var belki de 🤦🏻‍♀️😅
Sen hamilelik psikolojisine çabuk girmişsin ondandır 😂😂
Ya şaka bi yana da test yapınca haber ver banada merak ettim 😊

Sen hamilelik psikolojisine çabuk girmişsin ondandır 😂😂
Ya şaka bi yana da test yapınca haber ver banada merak ettim 😊
Yok o zaman gebe olabileceğimi düşünmüyordum da sonra ayıktım dedim aman gideyim yatayım vardır bi sebebi dedim aslında o kadar geçen ay hayal kırıklığım kendimce büyük olduğu için bu ay olsa şükürler olsun deyip çığlık atarım olmazsa yine şükürler olsun deyip hafif bi üzüntü olur geçer o kadar çünkü gebelik istemiyorum sağlıklı bi gebelik istiyorum işin aslı o yüzden Rabbim yardımcımız olsun sende sağ salim kucağına alırsın inşaAllah 😊 test yapmayı düşünmüyorum annem bana acelecisin demişti geçen ay bi hafta iki hafta geçsin ondan sonra kesinleşir demişti bende adet olana kadar beklicem sonra ya bekledim olmuyo dicem öyle test yapcam direk pozitif görcem inşaAllah hayalim bu 🤦🏻‍♀️😅

Yok o zaman gebe olabileceğimi düşünmüyordum da sonra ayıktım dedim aman gideyim yatayım vardır bi sebebi dedim aslında o kadar geçen ay hayal kırıklığım kendimce büyük olduğu için bu ay olsa şükürler olsun deyip çığlık atarım olmazsa yine şükürler olsun deyip hafif bi üzüntü olur geçer o kadar çünkü gebelik istemiyorum sağlıklı bi gebelik istiyorum işin aslı o yüzden Rabbim yardımcımız olsun sende sağ salim kucağına alırsın inşaAllah 😊 test yapmayı düşünmüyorum annem bana acelecisin demişti geçen ay bi hafta iki hafta geçsin ondan sonra kesinleşir demişti bende adet olana kadar beklicem sonra ya bekledim olmuyo dicem öyle test yapcam direk pozitif görcem inşaAllah hayalim bu 🤦🏻‍♀️😅
Amin canım sende beklediğin hayırlı haberleri alırsın inşallah 😊
Ben Adetim 3 gün geçince idrar testinde öğrenmiştim çok sabredemiyor insan öyle 1-2 hafta felan sanmıyorum 😅

Yok hiç kullanmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz bebek düşündüğümüz için geçen ay da öyle yapmıştık bu ay da öyle yani düşüncem birinden biri tutar diye düşünüyorum zaten doktorun biri de haftada düzenli iki ilişki bile olsa tutar demişti kolaylaşır demişti bilmem ne kadar doğru 😅
Ben 10 ay öyle yaptım 10. Ayımda ovulasyon testi aldım ilk ayım tuttu şükürler olsun ki seninde aklında bulunsun canım🧡

Amin canım sende beklediğin hayırlı haberleri alırsın inşallah 😊
Ben Adetim 3 gün geçince idrar testinde öğrenmiştim çok sabredemiyor insan öyle 1-2 hafta felan sanmıyorum 😅
Amin amin inşaAllah 😌 ben şuan bile nasıl durduğuma şaşıyorum tabii lafta bende öyle ama bir gün bile geçse yaparım heralde tabii daha olacaksaaa ohooo hislerim yanıltmaz inşaAllah beni 🤦🏻‍♀️

Ben 10 ay öyle yaptım 10. Ayımda ovulasyon testi aldım ilk ayım tuttu şükürler olsun ki seninde aklında bulunsun canım🧡
Tamam teşekkür ederim aslında önceden çok araştırmıştım almayı da düşündüm ama geçen ay o şekil tutunca bu ayda dedim bu şekil olur heralde yine ama baktım olmuyor başvuracağım ilk o yine 😊

Ben de daha önce ikisi arasında bir fark hissetmedim. Çünkü adetten önce rahim zaten bebek gelecek diye hazırlık yapıyor. Adet gecikene kadar hamile olsak da olmasak da aşağıda bebek gelirse rahat etsin hazırlığı oluyor 😅😅. E zaten bebek varsa bile o kadar küçük ki hissedeceğimiz kadar etki yapmıyor. Ne zaman ki adet gecikiyor, bebek tutunmuş oluyor ve büyüyor o zaman daha fazla hormon ve enerji artışı oluyor.
Hamilelik beklentisiyle vücudumuzu daha çok dinliyoruz o kadar.
İçgüdüsel olarak hissedenleri tenzih ederim 🤭🤭
Ben hiç hissedemedim 🙈🙈

Back
X