- 10 Mart 2025
- 81
- 8
- 1
- 19
- Konu Sahibi Tuba Afra 21
-
Bnim de belirtilerim var, adetim dun gelmesi lazimdi gelmedi, testim bir markada silik cikiyor baska parka da negatif bilmiyorum. Pazrtesi gunu kan testim negatif di sanirim bekleeycem. Acele etmeyin sizde bekleyin en az 5/6 gun gecikmeyle kan aldirinSon regl tarihim 6 Nisan ve bu ay regl olmadım gecikmenin 3 günü bugün 6 Mayıs testi negatif çıktı.Kasık ağrılarım var sağ kasığımda ağrı var bide çok halsiz ve yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum uykum var ve hafif sırtım yanıyor böyle işte.Sizce ne zmn test tekrarlamaliyim??
Evet testinizde silik çizgi çıkmış bugün yine tekrarladım testi yine negatif çıktı bakalım bugün 3. Gün ama dediğim gibi kasık ağrılarım ve hafif ara ara göğüs ağrım da oluyor , bakalım hayırlısı olsunBnim de belirtilerim var, adetim dun gelmesi lazimdi gelmedi, testim bir markada silik cikiyor baska parka da negatif bilmiyorum. Pazrtesi gunu kan testim negatif di sanirim bekleeycem. Acele etmeyin sizde bekleyin en az 5/6 gun gecikmeyle kan aldirin
Silik çizgi görünüyor sankiBu negatif zaten
Pembe lekelenme gordum snra kahverengi snra kirmizi adetim sökuluyor sanirimEvet testinizde silik çizgi çıkmış bugün yine tekrarladım testi yine negatif çıktı bakalım bugün 3. Gün ama dediğim gibi kasık ağrılarım ve hafif ara ara göğüs ağrım da oluyor , bakalım hayırlısı olsun
Evet negatifBu da benim testim negatif olarak görüyorumEki Görüntüle 3588854
Olabilir Allah gönlünüze göre versinPembe lekelenme gordum snra kahverengi snra kirmizi adetim sökuluyor sanirim
Bakalım beklemedeyim ben hayırlısıBu da benim testim negatif olarak görüyorumEki Görüntüle 3588854
Gebelik testi negatif ama kanda nasıl çıksın kiBenim 3 gün gecikmeyle 100 ün üstünde çıkmıştı betam istersen bi kan ver
Kanda daha erken çıkıyor idrara göreGebelik testi negatif ama kanda nasıl çıksın ki
Canım ya sabah uyandım birkaç damla kadar böyle koyu kırmızı su gibi kan geldi hafif sağ Kasığımda ve belimde yanma var sence adet mi oldum birde doktorum gecenki muyanemde bana adet düzensizliği olduğunu demişti ve olursan adet gel kanlarını görelim sence ne yapmalıyımBnim de belirtilerim var, adetim dun gelmesi lazimdi gelmedi, testim bir markada silik cikiyor baska parka da negatif bilmiyorum. Pazrtesi gunu kan testim negatif di sanirim bekleeycem. Acele etmeyin sizde bekleyin en az 5/6 gun gecikmeyle kan aldirin
Yerlesme ise iki uc’ gun bekle boylece gorursun adet mi degilmi diye. Bnim dun 2/3 saat sonra sökuldu adet oldumCanım ya sabah uyandım birkaç damla kadar böyle koyu kırmızı su gibi kan geldi hafif sağ Kasığımda ve belimde yanma var sence adet mi oldum birde doktorum gecenki muyanemde bana adet düzensizliği olduğunu demişti ve olursan adet gel kanlarını görelim sence ne yapmalıyım
Benimde sanırım adet oldum doktora gittim bugün kan verdim beta hgc normal ultrason bakıldı yok hayırlısı olsunYerlesme ise iki uc’ gun bekle boylece gorursun adet mi degilmi diye. Bnim dun 2/3 saat sonra sökuldu adet oldum
Hayirlisi olsun aynenBenimde sanırım adet oldum doktora gittim bugün kan verdim beta hgc normal ultrason bakıldı yok hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?