Yerleşmemi yoksa geciken adet kanaması mı acilll lütfennnn

benim ilk gebeliğimde yerleşme kanamam yaklasık 3-4 gün sürdü ve regl gibi agrılıydı bence herkeste farklı etki yaratıyor anlamak cok zor
Yorumunuz dikkatimi çekti de bende şuan hemen hemen aynı şeyi yaşıyorum. Regl oldum ilk gün düzgün gelmedi 2. 3. Gün normaldi 4. Gün bişey gelmedi bugün 5. Gün akşam pembemsi sızıntı var günlük pedimde acaba gebe olma ihtimalim var mı

Yorumunuz dikkatimi çekti de bende şuan hemen hemen aynı şeyi yaşıyorum. Regl oldum ilk gün düzgün gelmedi 2. 3. Gün normaldi 4. Gün bişey gelmedi bugün 5. Gün akşam pembemsi sızıntı var günlük pedimde acaba gebe olma ihtimalim var mı
benimde neredeys böyle olmuştu 4. gün kan vermiştim 54 le öğrenmiştim

Aaa gerçekten mi bende kan verdim bişey çıkmadı. Bi kaç gün sonra test yaptım silik çıktı artık bende ne yapacağımı bilmiyorum üzüyor artık

Eklentiler

• 9A1177E9-5708-4850-951A-832676C484FA.webp
    9A1177E9-5708-4850-951A-832676C484FA.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba yerleşme kanamanızin rengi nasıldı peki ve 4 gün mu sürdü. Ben de benzer durumdayım ayırt edemedim regl ağrım var ve yoğunluğu az açık kırmızı bazen kahverengi oluyor

Ay ben de böyleyim, test yapmak istemiyorum artık negatif görmekten bıktım, olabilir mi acaba diye kendi kendimi yemekten de bıktım

Back
X