- 8 Aralık 2019
- 1.438
- 391
- 123
Kızlar gecikmesi olup gebelik testlerinde çıkmayan ama hamile olanlar var mı son regl 27 ağustos hala regl olmadım testler bu şekilde bugün yapmadım testleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler negatif gözüküyor canım gecikmen fazla olmuş. Bence bir kontrole git belki adet söktürücü verirlerKızlar gecikmesi olup gebelik testlerinde çıkmayan ama hamile olanlar var mı son regl 27 ağustos hala regl olmadım testler bu şekilde bugün yapmadım testleriEki Görüntüle 3653947 Eki Görüntüle 3653947
Salı günü gideceğim inşallah zaten gebelik olmuyordu bi kaç ay denedik 1 kere korunmasız oldu onlada sanmam gebelik olacağını sadece iki gün önce azıcık peçeteye kan geldi idrar temizdi başkada olmadı yerleşme olduğunuda düşünmüyorum nasip bakalım.Testler negatif gözüküyor canım gecikmen fazla olmuş. Bence bir kontrole git belki adet söktürücü verirler
Canım gittin mı sonuç neSalı günü gideceğim inşallah zaten gebelik olmuyordu bi kaç ay denedik 1 kere korunmasız oldu onlada sanmam gebelik olacağını sadece iki gün önce azıcık peçeteye kan geldi idrar temizdi başkada olmadı yerleşme olduğunuda düşünmüyorum nasip bakalım.
Çok komik ama ne doktora ne okula gidemedim yağmur vardı sel oldu resmen gök yarıldı izmirdeyim yarında aynı şekilde bakalım nasipCanım gittin mı sonuç ne
Tarlusal verecekti banada doktor muhtemelenBende en son 25 ağustos da olmuştum hala olmadım da en son 1 hafta önce test yaptım negatifti hep . doktor a mesaj attım duphaston kullan olunca gel dedi 10 gun kullandım ılacı bugun bitti bakalım
Okadar ay planlı denedik olmadı ya bakalım belkide mucize olurBi git bakalım belki bi mucize
Valla ben 3 tane aldım başkada almadımartık test yapmaya da korkar oldum
Benim bi kaç ay önce böyle çıktı ama regl olmuştum kanda zaten. Çıkmadı2 hafta geçti regl en son geçen hafta pazartesi test yapmıştım
Evet hemde bunlardan sonra 1 testte de silik çıktı 3 kere kana baktırdım ama olmadı malesefSilik çıkmış
Belirli markalar var artık onlardan başkasına güvenmemTestlere de guvenemiyorsun böyle olunca
Artık düşünmüyoruz da haber ederim durumu tabiki rabbim isteyen herkese içinde sanada nasip etsinVakti zamanını bekliyordur Allah tez zamanda kolaylıkla nasıp etsin doktora giderseniz bana da haber edin olur mu