- Konu Sahibi Princessoffamily
Amin inşAllahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşAllahhh
Görünmüyor ama
Yarın ilk idrarla yap aynı çıkarsa kan verbenim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı
peki sence kuruma mıdır böyle olur mu kurumaYarın ilk idrarla yap aynı çıkarsa kan ver
Buda bugün yaptığım test kızlarİkisi de silik çıkmış değil bence ilk 5 dk içşnde çıktıysa
Canım sen kan verdinmiBuda bugün yaptığım test kızlar
Yok valla vermedim ama yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah sabahtanCanım sen kan verdinmi
Bu kadar gecikmeye kipkirmizi çıkması gerekirdi ama en sağlıklısı kan testiBuda bugün yaptığım test kızlar
Henüz regl yok ortada bende sırası ile bi kaç gün yaptım sonuncu bugün işte hepsi aynı markaCanım sen kan verdinmi
Benim daha öncede yıllar oldu da 10 gün gecikme ile çıktı oda 29 değerle kimyasal oldu bakalım. Kan vericemBu kadar gecikmeye kipkirmizi çıkması gerekirdi ama en sağlıklısı kan testi
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım pozitif görürsünüzBenim daha öncede yıllar oldu da 10 gün gecikme ile çıktı oda 29 değerle kimyasal oldu bakalım. Kan vericem
Aslında bırakmıştık bi kaç ay olmadı die nasip bakalımHayırlısı olsun hakkınızda umarım pozitif görürsünüz
27 ağustostan bu yana adetiniz bayağı geçmiş. Artık varsa bile muhakkak bu testlerde çıkardı. Ama silik ya da hayalet değil net kırmızı ha bazı durumlarda direkt kana geçen kadınlarda var. İhtimaller var ama en sağlıklı ve yormayan sonuç her zaman kandır. Gönlünüzce olsunAslında bırakmıştık bi kaç ay olmadı die nasip bakalım
Kan sonucu çıktımıKızlar kan verdim testleri tekrar ettim böyle çıktı erken gebelik olan bozuk galibaEki Görüntüle 3656642 Eki Görüntüle 3656643 Eki Görüntüle 3656644 Eki Görüntüle 3656647
Pazartesi ancakKan sonucu çıktımı
Çıktı mı sonuçPazartesi ancak