Regl gecikmesi & hamilelik

Hilalklyc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
17
0
28
Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım :)
3 aydir adetim duzenli oluyordu yani soyle mesela bu ay 12 sinde oldum bidaki ay 13 unde bidaki ay 14 unde bu ayda 15inde olmam gerekiyordu ama hala olmadim idrar testi yaptim negatif cikti bugunde yaptim yine negatif cikti 3 4 gundur de kasiklarima arada sirada adet sancisi gibi bir sanci giriyo bicak batiyomud gibi bazende karnımaa agri giriyo ama cok surmuyo sizce hamilemiyimdir son iliski tarihi 8 temmuz yardim edin ya hamilemiyimdir sizce birde bi anda ağlamak istiyorum sinirleniyorum durduk yere sizce hamilemiyim

Kan testi yaptir diycm cnm ama bnmde cikmadi knda bekle bakalim cnm bi kacgun sonra tekrarlarsin gec dollenme olmustur belki

Herkes tarafindan kabul görmüş gebelik ölçüm testleri var, herkesin bunyesi de farkli
Kesin sonuc icin kan testi yaptirin burada kafaniz daha cok karışır
Benim adetim geciktiginde dediginiz belirtilerin hepsi oluyor mesela, ama gebelik durumum yok

Bilemicem canım ama daha önce bir konu açmıştım arkadaşımla ilgili aynı sorunu ondada yaşadık.Gerçi onunki istenmeyen bi durumdu evli olmadığı için seninki nasıl bilmiyorum.Sonuç olarak her ayın 14ünde 15 inde adet olduğu için artık ayın gelmiş 27si hala adet olmayınca korkmuştu.Sonuç olarak o ay adet olmadı ama temmuzun ilk haftası oldu.Sanırım geçiş süreciydi.15 gün erteledi adet gibi bişey oldu çünkü.Belki seninkide öyle bişeydir.

Sadiye20 o zmaan bende gebelik varsa benimde senin gibi olucak cunku benimde adete yakin olmustu iliski insallah oyle olur birde adet gununden kac hafta sonra kanda cikti canm senin

Birde idrara cok cikmaya basladim oyle boyle degil iki saatte bir lavobaya gidiyorum akintim icin doktora gitmistim ilac vermisti bir ay once akintim kesilmişti simdi tekrar basladi hamilelikle alakalimidir sizce

3 aydir adetim duzenli oluyordu yani soyle mesela bu ay 12 sinde oldum bidaki ay 13 unde bidaki ay 14 unde bu ayda 15inde olmam gerekiyordu ama hala olmadim idrar testi yaptim negatif cikti bugunde yaptim yine negatif cikti 3 4 gundur de kasiklarima arada sirada adet sancisi gibi bir sanci giriyo bicak batiyomud gibi bazende karnımaa agri giriyo ama cok surmuyo sizce hamilemiyimdir son iliski tarihi 8 temmuz yardim edin ya hamilemiyimdir sizce birde bi anda ağlamak istiyorum sinirleniyorum durduk yere sizce hamilemiyim
bunu 8 temmuzla bir alakası yok sizin yumurtlama tarihinizle alakası var, eğer hamileyseniz muhtemelen 5 haftalık falandırsınız, kan sonuçlarından böyle çıkar, ultrasonda da böyle görülür.

Canm hee belirti ikisindede yaşanıyor onun için bişi söylemek çok doğru değil ama kan testi genelde evde yapılan nazaran daha kesin sonuç veriyor
Ana insiallah hamilesindir Rabbim bi evlat nasip eder tez zamanda :KK49:

beklemen gerekiyor daha 4 gün gecikmis canim. 2 veya 3 gun sonra tekrar test yap. Herzaman adetin zamaninda gelecek diye birsey yok. Her kadinin adetinin mutlaka geciktigi zamanlar olur. Inan bana gebelikte sinir duygusallik falan bunlari anca 5. 6. Aylarda yasamaya baslarsin ben oyleyim bu aralar. Cok takiyorsun gibime gelio bebek istiyorsan dusunmicek ve takmicaksin.

X