REGL GECİKMESİ VE GEBELİK

yole5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
21
10
3
kızlar merhaba bu ay 2 gün reglim gecikti. hiç bir belirtimde yok ara ara kasıklarıma sancı vuruyodu tam regl olacam derken hiç bişey olmadı sadece kahverengi sarımsı damla damla leke geldi dünden beri de hiç bişey yok ara ara karnım ağırıyo bunun dışında hiç bi belirti yok. söylemesi ayıp ben regl olcağım zaman kan kokusu gelirdi o da yok vajina yumuşar gibi olurdu. 3. 5 aylık evliyim ilk defa reglim gecikti normalde 28 gün arayla olurdum düzenli. önceki aylarda gebelik testinde negatif gördüğüm için korkuyorum tekrar yapmaya sizce ne kadar daha bekliyeyim?

Erken gebelik testlerinde çıkar 2 gün gecikmeyle. Veya kan testi direkt sonuç :) Hayırlısı olsun, inşallah gönlünden geçen olur.

Reglniz hiç gecikmez şimdi 2 gün geciktiyse idrar testi yapabilirsiniz sonuç doğru cıkacaktır. Ben regl günümre yapmıştım ozaman bile ikinci çizgi silik görülmüştü

Ne guzel yaaa insallah hamilesindir bence idrar testi al hemen. Varsa birsey çıkacaktır.
Keske bende de gecikme olsa da ah ahhhhhhhh

Hayırlısı olsun.benim ikinci gebeliğimin adet olacağım gün kahverengi lekelenme olmuştu.devami gelmeyince ertesi guntest yaptım silik çıkmıştı.kanda çıktı tabi..

Yapinca sonucu bize de yazin

istiyor muydunuz bebek
korunmuyorsanız olabilir :)
kan testi kesin çözüm
sabah ilk idrarla eczaneden aldığınız test ile bile çıkabilir
hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun.benim ikinci gebeliğimin adet olacağım gün kahverengi lekelenme olmuştu.devami gelmeyince ertesi guntest yaptım silik çıkmıştı.kanda çıktı tabi..

Yapinca sonucu bize de yazin
inşallah çıkar test alıp yapıcam sabah ilk idrarla sonucu bildiririm tabi

Aynı şekilde benim oldu. 7gün gecikti bu ay. Ama kahverengi akıntı gelmedi. Baya bakındım, bu seninki yerleşme kanaması olabilir. Senin gibi yeni evliyim ben de. Erken gebelik testi yaptım adetin ikinci günü negatif çıktı. Artık 7.gün kan vermeye gidiyordum ama gidemedim. Akşama da geldi. İstersen sen benim gibi strese girme. Direkt kan testi yaptırt. İki ayrı markadan idrar testi alıp kontrol et ya da. Yeni evlendiğimiz için dengemiz bozulmuş olabilir normalde benim de hep zamanında olurdu. Ama sen de kahverengi kanama gelmiş benden farklı. Hayırlı olsun Allah gönlünce versin.

en iyisi bir iki gün daha bekleyip test yapmak belki stres yaptım yada dediğin gibi yeni evli olduğumuz için dengemiz bozulmuş olabilir. amin hepimizin RABBİM gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

mumkunse kan testi yaptir. yok ay ben dayanamam sonucu bekleyemem dersen bi iki gune evde kendin hamilelik testi al yap.

en iyisi bir iki gün daha bekleyip test yapmak belki stres yaptım yada dediğin gibi yeni evli olduğumuz için dengemiz bozulmuş olabilir. amin hepimizin RABBİM gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
Ne yaptın arkadaşım ? Son durum ne

Ne yaptın arkadaşım ? Son durum ne
siteye erişimim engellenmiş arkadaşlar kötü bişeyde demedim anlamadım ki bugün kaldırmışlar engeli. Halen regl olmadım ve test yapmadım korkuyorum negatifi görmekten ama karnım çok geriliyo bilmiyorum ondanmı içerde bi yumru var sanki dünden beri nefes alamıyorum sırtım çok ağırıyo bugün 5.gün regl olmadım. bİrde sabah farkettim göğüs ucum yoktu benim bayağı büyümüş ama acı falan yok. akşam iş çıkışı giderken test alıcam ama çok korkuyorum yapmaya. sabahımı beklesem test için akşam yapsam olurmu?

Sabah yap bence ilk idrarınla. Pazartesi’ye kadar olmazsa kan testi yaptırman gerek.

Akşam test yaptım Rabbime sonsuz şükürler olsun çift çizgiyi gördüm hemde damlatır damlatmaz Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…