İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNe guzel yaaa insallah hamilesindir bence idrar testi al hemen. Varsa birsey çıkacaktır.
Keske bende de gecikme olsa da ah ahhhhhhhh
Evet istiyoruz eşim daha çok istiyor. hiç korunmadık ama ne bilim hayırlısı inşallah boşa ümitlenmemistiyor muydunuz bebek
korunmuyorsanız olabilir :)
kan testi kesin çözüm
sabah ilk idrarla eczaneden aldığınız test ile bile çıkabilir
hayırlısı olsun
inşallah çıkar test alıp yapıcam sabah ilk idrarla sonucu bildiririm tabiHayırlısı olsun.benim ikinci gebeliğimin adet olacağım gün kahverengi lekelenme olmuştu.devami gelmeyince ertesi guntest yaptım silik çıkmıştı.kanda çıktı tabi..
Yapinca sonucu bize de yazin
amin hayırlısıyla isteyen herkes için RABBİM nasip etsin inşallahErken gebelik testlerinde çıkar 2 gün gecikmeyle. Veya kan testi direkt sonuç :) Hayırlısı olsun, inşallah gönlünden geçen olur.
en iyisi bir iki gün daha bekleyip test yapmak belki stres yaptım yada dediğin gibi yeni evli olduğumuz için dengemiz bozulmuş olabilir. amin hepimizin RABBİM gönlüne göre hayırlısını versin inşallahAynı şekilde benim oldu. 7gün gecikti bu ay. Ama kahverengi akıntı gelmedi. Baya bakındım, bu seninki yerleşme kanaması olabilir. Senin gibi yeni evliyim ben de. Erken gebelik testi yaptım adetin ikinci günü negatif çıktı. Artık 7.gün kan vermeye gidiyordum ama gidemedim. Akşama da geldi. İstersen sen benim gibi strese girme. Direkt kan testi yaptırt. İki ayrı markadan idrar testi alıp kontrol et ya da. Yeni evlendiğimiz için dengemiz bozulmuş olabilir normalde benim de hep zamanında olurdu. Ama sen de kahverengi kanama gelmiş benden farklı. Hayırlı olsun Allah gönlünce versin.
Ne yaptın arkadaşım ? Son durum neen iyisi bir iki gün daha bekleyip test yapmak belki stres yaptım yada dediğin gibi yeni evli olduğumuz için dengemiz bozulmuş olabilir. amin hepimizin RABBİM gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
siteye erişimim engellenmiş arkadaşlar kötü bişeyde demedim anlamadım ki bugün kaldırmışlar engeli. Halen regl olmadım ve test yapmadım korkuyorumNe yaptın arkadaşım ? Son durum ne
siteye erişimim engellenmiş arkadaşlar kötü bişeyde demedim anlamadım ki bugün kaldırmışlar engeli. Halen regl olmadım ve test yapmadım korkuyorumnegatifi görmekten ama karnım çok geriliyo bilmiyorum ondanmı içerde bi yumru var sanki dünden beri nefes alamıyorum sırtım çok ağırıyo bugün 5.gün regl olmadım. bİrde sabah farkettim göğüs ucum yoktu benim bayağı büyümüş ama acı falan yok. akşam iş çıkışı giderken test alıcam ama çok korkuyorum yapmaya. sabahımı beklesem test için akşam yapsam olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?