Regl gecikmesi ve geç döllenme

Hayırlısıyla en kısa zamanda bebeginiz olur insallah canım lütfen umutsuzluğa kapılma
Kapılmamaya çalışıyorum diyelim ama inşallah olması gerektiği zaman olacağına inanıyorum peki bir bilgin var mı adet söktürücü kullandıktan ne kadar sonra regl olunuyor ilk defa kullanıyorum hiç bir fikrim yok

Merhaba son adet tarihim 3 Kasımdı
19 kasımda pik gördüm. Beklenenden geç oldu pik. Bat normalde 1 aralıktı 19undan itibaren +14 olarak hesapladığımda 3 aralığa geliyodu bat. Bugun test yaptım negatif çıktı. Kaç gun daha beklemem gerekir. Geç yerlesme geç döllenme olabilir mi

Yani benim pek fikrim yok bu konularda ama okuduysan normalde pikten 14 gün sonra test pozitif sonuç verir vara ama belki geç yerleşmedir kan ver istersen bazen idrar testlerinede belli olmuyor yanlış sonuç verebiliyor devlet acile git midem bulanıyor sanırım zehirlendim de gebelik şüphesi varmı derse evet var de beta bakıyorlar hem sonuç 1 saate çıkıyor

Bende kendimden bahsetmek istiyorum , bana yardımcı olabilecek biri var mı en azından benzer bir durumda olan ..?
14 Ekim - 19 Ekim tarihinde son adetimi gördüm . Kasım 1-2 de çok az bir lekelenme yaşadım lh testleri yapıyordum 11-15 Kasım gibi pik değildi ama ikinci çizgi koyulaşmaya başladı testim bitince pik günümü net bilmiyorum ama o günleri değerlendirdik , ara ara kaşık ağrıları batmalar yaşadım göğüslerim aşırı dolgun ve ağrılı , bugün sabah çok çok hafif afedersiniz kahverengi lekelenme oldu peçeteye geldi akşam olmadan bitti Kasımlarda doluluk hissediyorum göğüslerim hala çok hassas ve ağrılı bilemiyorum ne oluyor , daha önce geç yumurtlama yaşadığımı doktorda öğrendim acaba geç döllenme mi oldu ya da regl olamıyor muyum arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…