• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve geç döllenme

Bence kadınlar hisseder ya ben her seferinde adetten önce bile hissediyordum bir kere kimyasal bir kere dış gebelik oldu malesef bakalim bunun için de çok heveslenip zaten sevinemiyorum
Ben daha önce çok hissettim kesin hamileyim dedim hepsinde regl oldum o yüzden hissetsem de psikolojik diyorum geçiyorum bu bile beni üzüyor bu arada sana da hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın bebişini sağlıkla büyütürsün bana da dua et hamile olayım hamilelerin duaları kabul olur muş ❤️❤️

Ben daha önce çok hissettim kesin hamileyim dedim hepsinde regl oldum o yüzden hissetsem de psikolojik diyorum geçiyorum bu bile beni üzüyor bu arada sana da hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın bebişini sağlıkla büyütürsün bana da dua et hamile olayım hamilelerin duaları kabul olur muş ❤️❤️
Hayırlısı olsun canım İnşallah en hayırlı vakitte sen de olursun, ben istediğimde nasip olmadı bu sefer belli sebeplerden ben 1 sene falan düşünmüyordum ama Allah nasip etti yani bazen istesekte Allah ne zaman dilerse o zaman nasip ediyor. Vardır bir hayır herseyde

Hayırlısı olsun canım İnşallah en hayırlı vakitte sen de olursun, ben istediğimde nasip olmadı bu sefer belli sebeplerden ben 1 sene falan düşünmüyordum ama Allah nasip etti yani bazen istesekte Allah ne zaman dilerse o zaman nasip ediyor. Vardır bir hayır herseyde
Bu görünen testin kendi siliği mi iki çizgi mi anlamadım bilen yorumlayabilir mi ilk defa strip test yaptım bu şekilde

Eklentiler

• IMG_0399.webp
    IMG_0399.webp
    16 KB · Görüntüleme: 20
O zaman gebelik ihtimali var

Geç döllenme olabilir büyük ihtimalle 1000 in altında bir değer kan ver daha emin olursun
Yarın vereceğim bakalım hayırlısı. Regl olacakmışım gibi inanılmaz şişkinlik ve ara ara kasık ağrılarım oluyor hiç ihtimal vermemiştim hep regl olurum diye düşündüm

Kızlar merhaba benim sat 30 Ekim 28 günde bir düzenli olurdu normalde 27 kasımda regl olmam gerekiyordu hadi atsın atsın 2 gün geçer di o da mevsim geçişlerinde hala regl olmadım 28 kasımda kanda beta negatif çıktı 30 kasımda idrar da negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yani ne zaman kan vermem gerekiyor hiç bilmiyorum bazı belirtiler var ama buna yormak istemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen gel döllenme ya da geç yerleşme yaşatan arkadaşlar ne zaman kan verip öğrendiniz gebeliğinizi
Merhaba 4+2 hamileyim benimki geç döllenme ama ben reglimin ikinci günü yaptığımda silik pozitif gördüm. Sat 24 ekim, 26 Kasım da gördüm silik pozitifi. Ben de 30 günde bir olurum regl. Regliye gore 5+2 ama ultrason ve beta hcg 4+2 ile uyumlu doktorum geç döllenme dedi regliden 2 gün sonra gittiğim de beta hcg 348 di.

Evet benim bir hafta geriye çekildi geç döllenmeden dolayı doğru soyluyorsunuz
Aiyy bende şimdi cevabını okurken farkettim ileri demişim geri dicektim.
Belli oluyor ultrasonla zaten ama senin de daha başı sanırım hamileliğin benim de 6. Haftada 5 haftalık çıktı bebek ama sonra haftasını yakaladı baya. Şimdi 3-4 gün farkediyor ama normal kabul ediyor doktoru bunu. Hayırlı olsun sizin de inşallah 🤭
Sağlıkla gelsin minik ✨

Benim geç döllenmeydi gecikmenin 4.günü kanda 27 ile öğrendim. İlişkinin üzerinden 12-14 gün geçince genelde kanda çıkıyor düşük değerle de olsa

Back
X