Regl gecikmesi ve hamilelik

Eylueylul1148

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
256
41
48
İyi akşamlar 23 ocakta son reglimi oldum ve gayet normaldi. 23 ocaktan birkaç gün önce korunmalı bir ilişkim olmuştu fakat son adetimden sonra hiçbir birlikteliğim olmadı. 18 şubat cumartesi yani dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce hamilelik şüphesi var mıdır test yapmalı mıyım? Ve adet söktürmek için ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler

İyi akşamlar 23 ocakta son reglimi oldum ve gayet normaldi. 23 ocaktan birkaç gün önce korunmalı bir ilişkim olmuştu fakat son adetimden sonra hiçbir birlikteliğim olmadı. 18 şubat cumartesi yani dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce hamilelik şüphesi var mıdır test yapmalı mıyım? Ve adet söktürmek için ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler
Kekik cayi veya tarcin cayi onerebilirim dogal adet sokturuculer. Hep tam zamaninda mi olursunuz adeti?

1-2 gün önce olduğum zamanlar da oldu yani değişebiliyor. Son bir ay içinde hiçbir ilişkşm de olmadı ama insan şüpheleniyor. Stresten dolayı gecikmiş olabilir mi
Korunmussunuz zaten stres kaynaklidir gecikme. Korunma yolunuz neydi ogrenmemde sakinca var mi?

Anladim kondomu kontrol ettinizse delik felan yoksa yani hamile kalma ihtimaliniz yok stres yapmayin 🥰
İyi akşamlaar son cinsel ilişkimin(korunmuştuk) üstünden 1 ay geçti ondan sonra adet görmüştüm normal düzenimde. Bu ay adetim gecikti 4. Gündeyim test yaptım evde dün ve bugün ikisi de negatif güvenebilir miyim sizce

İyi akşamlaar son cinsel ilişkimin(korunmuştuk) üstünden 1 ay geçti ondan sonra adet görmüştüm normal düzenimde. Bu ay adetim gecikti 4. Gündeyim test yaptım evde dün ve bugün ikisi de negatif güvenebilir miyim sizce
Guvenin hem korunmussunuz hem ustune adet olmussunuz zaten hamile degilsiniz

Back
X