Regl gecikmesi ve hamilelik

bakalimneolacak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
54
9
1
28
Merhaba arkadaşlar biliyorum ki kadınların regl dönemleri bazen gecikiyor ve bu o ay herkese uğruyor yani bu ay regl gününü geçen arkadaşlar var mı ya da geçince hamile olduğunu öğrenenler var mı benim son regl tarihim 8 Ağustos 28 gün sürer döngüm düzenli bir şekilde bugün biterse 2 gün geçikmiş olacak ama mevsimsel mi yoksa hamilemiyim merak ediyorum not: test yapmaya ya da kan vermeye korkuyorum🥺

Bence sen bir kaç gün daha bekle sonra test yap.

Ben 6 Ağustos regl günümde. Bugün Test yaptım negatif. Ama bir kaç gün daha beklicem yada pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.

Bence sen bir kaç gün daha bekle sonra test yap.

Ben 6 Ağustos regl günümde. Bugün Test yaptım negatif. Ama bir kaç gün daha beklicem yada pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin rabbim.
Sende de gecikme var o zaman ya gördüğüm her kadına regl oldun mu diye soruyorum 😂😂😂 günü geçiyor mu diye öğrenmek için sende belirti var mı benim yumurtlama günümden beri sol ve sağ kasığım ağrıyor arada mide bulantısı ve dünden beri de göğüs ucum acıyor

Bende 3-4 gün geciktim. Gecikmeden bir gün sonra testim negatifti hâlâ da olmadım bir umut bekliyoruz bakalım hayırlısı :)

1 gün gecikme yazıyor takvimimde. Sadece midem yanıyor şuan. Arada kaşığımda batmalar oluyor. Başkada bir belirti yok. Umarım hamileyizdir 🙏🏼

Sende de gecikme var o zaman ya gördüğüm her kadına regl oldun mu diye soruyorum 😂😂😂 günü geçiyor mu diye öğrenmek için sende belirti var mı benim yumurtlama günümden beri sol ve sağ kasığım ağrıyor arada mide bulantısı ve dünden beri de göğüs ucum acıyor
Sende bayağı belirtiler de varmış aslında kan vermeyi düşünüyor musun peki☺️

Ay evet cidden çok zor. Sizin regl ağrılarınız akıntı vs var mı bende regl ağrım da yok akıntı da var ilkndefa böyle oldu şaşkınım doğrusu
Sadece midem yanıyor şuan. Arada kasığımda batmalar oluyor. Başkada bir belirti yok şuan.

Ama 2 gün önce filan kahverengi lekelenme olmuştu belkide yerleşme idi? Bilmiyorumki valla hayırlısı olsun

Sadece midem yanıyor şuan. Arada kasığımda batmalar oluyor. Başkada bir belirti yok şuan.

Ama 2 gün önce filan kahverengi lekelenme olmuştu belkide yerleşme idi? Bilmiyorumki valla hayırlısı olsun
Yerleşme olabilir ay bu bile heyecanlandırıyor insanı cidden🥹 yerleşmeye eğer ondan sonra HCG yükselmeye basliyormus 3 4 gün sonra testi tekrarla bence hadi inşallah çift çizgiyi görürsün canım 🤍

Aynı belirtiler bende de var benim de pazartesi günü regl günüm dayanamadım cuma ve bugün hamilelik testi yaptım negatif çıktı artık pazartesi regl olurum ya da olmam bilmiyorum ya da belki daha erkendir kan da belli olur Ben de merakla bekliyorum

Aynı belirtiler bende de var benim de pazartesi günü regl günüm dayanamadım cuma ve bugün hamilelik testi yaptım negatif çıktı artık pazartesi regl olurum ya da olmam bilmiyorum ya da belki daha erkendir kan da belli olur Ben de merakla bekliyorum
Geç döllenmede maalesef zaman geçmesi gerekiyor ben adetten önce test yaptım 4 pozitif 2 negatif sonuç aldım ama 4 pozitif artimed di güvenilir değil o yüzden kan verdim 2.30 çıktı beklemedeyim

Geç döllenmede maalesef zaman geçmesi gerekiyor ben adetten önce test yaptım 4 pozitif 2 negatif sonuç aldım ama 4 pozitif artimed di güvenilir değil o yüzden kan verdim 2.30 çıktı beklemedeyim
Peki şu an adetiniz gecikti mi yoksa Sizinki de mi 8 Ağustos Pazartesi günü Ben henüz kan vermedim Yarın acilde vermeyi düşünüyorum Aslında alıyorlar mı acaba

Onu benden merak ediyorum acile gitsem kan tahlili yaparlarmi. Eşim yapmazlar diyor ama bilemedim ya 🥲
Eğer yapmazlarsa pazartesi gününü beklemek zorundayım ben çünkü bizim buradaki sağlık ocağının sonuçları ertesi gün çıkıyor zaten beklemek zor iyice zorlaştı Allah ikimize de kolaylık versin

Back
X