• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve korku

• Konu Sahibi Konu Sahibi armi09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın armi canım inşaallah hayırlı ve içini rahatlatan güzel haberler verirsin bizlere :)))

Armicim ben dahil bekleyenler çoğaldı hadi bakalım =)

kızlar yaptrdm tahlili 3 de alırsın dediler hadi bakalm inş guzel haberlerle donucem eve yarm saat sonra gidecem hayrlısı ..

armicim valla hem senin tahlili hemde kendi tahlilimi merak ediyorum...sen yine iyisin 1 saat sonra alacaksın bense taaa akşama........inşaallah çok güzel haberler veririz canım....

Bekliyoruz hanımlar =) Armicim ve Deniz Abla dualrım sizinle =)

kızlar sonucu aldm HCG < 2,0 yazıo ne demek şimdi hamile deglim sanırım

eve geldim :( ev uzak baya hastaneye :S ancak yarın gidebilirm ama bilenler vardr burda cok stres yaptm ya

gercektenmı cnm ya cok mutlu oldum tskr ederm cnm kendımı yıyodum bnde cok mutlu oldum bakalım denizin sonucu nasl aksama alıcakmıs inş oda bnm gıbı guzel bi haber verr

:lepi:hadi gözün aydın canım...ınşaallah ben hamileyim müjdesini veririm akşam.......

tskr edrm cnm cok mutluyum ya kendimi kotu hıssedydm acayıp mutlu oldum senni mutlu haberinide beklıyrz aksama inş hamişsndr :)

amin canım inşaallah....ama senin için ne kadar çok sevindim anlatamam çünkü ruhsal çöküntüsü bile yoruyor insanı....

evet cokuntu bitiyr adamı şimdi adet gunumu beklırym predictor yalıs sonuc vermesi uzerne bu kadr telş yasandı :))

Cok sevindim canim negatif cikmasina.. dikkatli, mutlu gunler diliyorum size:Saruboceq:

artık sıkıntılarını unut keyfini çıkar hayatın artık ve doremi'nin dediği gibi biraz daha dikkatli olursun tamammı cnm bak olan kendine oluyor...kıyamam sana

Back
X