Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi şöyle ki regl 4 gün gecikti evde test yoktu yakında eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ben umutlanmalımıyım
Şimdi şöyle ki regl 4 gün gecikti evde test yoktu yakında eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ben umutlanmalımıyım
3 Gündür mu kapalıydı? Olabilir de olmayabilir de umutlanmayın. Gebelik testi pozitif olsa bile bazen işler istediğimiz gibi olmayabilir. En iyisi kese görmek
Umarım vardır sizde bu şekilde öğrendim diyenlerdensinizdir.
3 Gündür mu kapalıydı? Olabilir de olmayabilir de umutlanmayın. Gebelik testi pozitif olsa bile bazen işler istediğimiz gibi olmayabilir. En iyisi kese görmek
Umarım vardır sizde bu şekilde öğrendim diyenlerdensinizdir.
3 gündür kapalı degildi tabiki ama sonuçta regl olucagımı düşündüm kasık agrım,sancım ve gögüs agrım oldugu için ha oldum ha olcam dedim heralde umutlanmak istemedim