I iremmmmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 9 0 1 26 Cuma 12:56 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #1 Arkadaşlar Reglim 6 güm gecikti 5. Gün gecikmede test yaptım biri kaset biri çubuk ikisi de negatif çıktı ağrılarım var ama bir türlü gelmiyor böyle olup hamile kalan var mı ? Çok merak ediyorum
Arkadaşlar Reglim 6 güm gecikti 5. Gün gecikmede test yaptım biri kaset biri çubuk ikisi de negatif çıktı ağrılarım var ama bir türlü gelmiyor böyle olup hamile kalan var mı ? Çok merak ediyorum
A aysecankay Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 21 0 1 28 Cuma 13:20 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #2 Bende 5. Gündeyim sırt ağrım var çok bir de normal regl ağrım var sanki olacakmışım gibi oluyor ancak olmuyorum bende bekliyorum bakalım
Bende 5. Gündeyim sırt ağrım var çok bir de normal regl ağrım var sanki olacakmışım gibi oluyor ancak olmuyorum bende bekliyorum bakalım
I iremmmmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 9 0 1 26 Cuma 13:25 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #3 aysecankay .!.: Bende 5. Gündeyim sırt ağrım var çok bir de normal regl ağrım var sanki olacakmışım gibi oluyor ancak olmuyorum bende bekliyorum bakalım Genişletmek için tıkla... Test verdiniz mi
aysecankay .!.: Bende 5. Gündeyim sırt ağrım var çok bir de normal regl ağrım var sanki olacakmışım gibi oluyor ancak olmuyorum bende bekliyorum bakalım Genişletmek için tıkla... Test verdiniz mi
A aysecankay Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 21 0 1 28 Cuma 13:26 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #4 Yok vermedim çok istiyorum bende çocuk erken hareket etmek istemediğim için yapmadım ama tabi merak içindeyim
Yok vermedim çok istiyorum bende çocuk erken hareket etmek istemediğim için yapmadım ama tabi merak içindeyim
A aysecankay Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 21 0 1 28 Cuma 13:31 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #5 Kasığıma da ani sancı girmesi oluyor
I iremmmmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 9 0 1 26 Cuma 13:37 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #6 aysecankay .!.: Yok vermedim çok istiyorum bende çocuk erken hareket etmek istemediğim için yapmadım ama tabi merak içindeyim Genişletmek için tıkla... Valla bende 2 gün bekleyip yine gelmezse pazartesi kan vericem inşallah, bende çok istiyorum
aysecankay .!.: Yok vermedim çok istiyorum bende çocuk erken hareket etmek istemediğim için yapmadım ama tabi merak içindeyim Genişletmek için tıkla... Valla bende 2 gün bekleyip yine gelmezse pazartesi kan vericem inşallah, bende çok istiyorum
A aysecankay Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 21 0 1 28 Cuma 13:43 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #7 Hadi inşAllah canım ikimiz içinde güzel sonuçlar olur
I iremmmmb Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 9 0 1 26 Cuma 14:37 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #8 aysecankay .!.: Hadi inşAllah canım ikimiz içinde güzel sonuçlar olur Genişletmek için tıkla... İnşallah, güzel haberlerini bekliyorum
aysecankay .!.: Hadi inşAllah canım ikimiz içinde güzel sonuçlar olur Genişletmek için tıkla... İnşallah, güzel haberlerini bekliyorum
M Mucizem gelecek Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 133 20 18 29 Salı 12:06 Konu Sahibi Konu Sahibi iremmmmb #9 Merhaba gebelik var mı acaba aynı durumdayım bende