• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi

Nena93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba kızlar. Reglim 4 gün gecikti. Şubat 20 şubatta ertesi gün ilacı içtim. 1 ve 10 martta korunmasız ilişki yaşadım. Testler negatif çıkıyor. Kan vermek istiyorum ama eşim testlerden dolayı hamile değilsin diye moralimi bozuyor. Herhangi bir adet belirtisi yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Ne yapmalıyım bekleyim mi yoksa kan testi yaptırayım mı?

Merhaba kızlar. Reglim 4 gün gecikti. Şubat 20 şubatta ertesi gün ilacı içtim. 1 ve 10 martta korunmasız ilişki yaşadım. Testler negatif çıkıyor. Kan vermek istiyorum ama eşim testlerden dolayı hamile değilsin diye moralimi bozuyor. Herhangi bir adet belirtisi yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Ne yapmalıyım bekleyim mi yoksa kan testi yaptırayım mı?
4 gün gecikme üstüne negatif çıkıyorsa gebelik yoktur . Ertesi gün hapları döngüyü bozabilir o yüzden gecikmiştir

4 gün gecikme üstüne negatif çıkıyorsa gebelik yoktur . Ertesi gün hapları döngüyü bozabilir o yüzden gecikmiştir
Gecikmeden önce test yapmıştım. 1 marttaki için negatif kesindi. Ama 10 martın üzerinden 8. Gün bitti sayılır. Yapay zeka idrarla belli olmaz, hamilelik olsa bile negatif çıkar diyor. Kasıklarımda arada kramp oluyor, rahmim ağırlaşmış gibi ve şişkinlik hissediyorum bugün ama adet gelmedi. Kan testi vermeli miyim emin değilim.

Back
X