Regl geciksemi ve silik gebelik testleri

elif dyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
22
1
1
25
Kızlar merhaba 13 gündür reglim gecikiyor düzenli regl olmama rağmen bir çok kez farklı markalarla test yaptım sonuç hep hafif silik çizgi regl gecikmesinin 5. Gününde kan verdim sonuç negatif aynı durumu yaşayan varmı ya yardımcı olur musunuz lütfennnnn

Kızlar merhaba 13 gündür reglim gecikiyor düzenli regl olmama rağmen bir çok kez farklı markalarla test yaptım sonuç hep hafif silik çizgi regl gecikmesinin 5. Gününde kan verdim sonuç negatif aynı durumu yaşayan varmı ya yardımcı olur musunuz lütfennnnn
Bakabilirmiyim’testlere? Ovu testi deneyin bide

Eklentiler

• 859325AE-2633-4319-980B-383FA3B65A0C.webp
    859325AE-2633-4319-980B-383FA3B65A0C.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_1713.webp
    IMG_1713.webp
    30 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_1714.webp
    IMG_1714.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 161
13 gün gecıkmeyle koyu bir çizgi çıkması lazımdı bence testte sorun olabilir kan verin inş vardır

Geç yumurtlamis olabilirsin o yüzdende hemen kanda çıkmamış olabilir bence sabah sağlık ocağında bir kan ver geçirmende bayağı olmuş.. bide kaset testle de dene onda da pozitif görürsen daha emin olursun erken gebeliklerde yanlışliklar olabiliyor

Bende aynı durumu yaşıyorum regl gecikmemin 1. Günü test yaptım silik çizgi çıktı 6. Gün aynı marka testle birdaha yaptım oda silik çıktı dün de farklı bir testle yaptım 8. Günde onda daha az silik çizgi çıktı ilk gün test yaptığımda silik çizgiyi görünce sağlık ocağında test verdim ebe geç döllenme olabilir veya hcg daha yeni salgılanıyor ilk idrarla yaptığın için silik çıkıyor çok yeni olduğu için kanda çıkmayabilir biraz bekle öyle birdaha test ver dedi yarın doktora gideceğim

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?
Kaç yerde sormuşsunuz. Dr un söylediğini yapmayacaksanız neden dr a gidiyosunuz ki.

S sepa her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmışsınız. Sadece sizin mi derdiniz var? Konu açın insanlar altına yazar zaten düşüncelerini. Ayrıca doktoru dinlemeyip bize sormanız enteresan

Rahim kalinlasma oldugunu soyledimi? Bir hafta olmus tekrar yapsaydin kan tahlili emin olmak icin

S sepa her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmışsınız. Sadece sizin mi derdiniz var? Konu açın insanlar altına yazar zaten düşüncelerini. Ayrıca doktoru dinlemeyip bize sormanız enteresan
kimse cevap vermediği için sordum soru sorma özgürlüğümüz yokmu istemeyen cevap vermez verenlerden de allah razı olsun rahatsız olduysanız yazmayın hanımefendi

S sepa eski konulara bile yapıştırdığınız için üste çıkıyor bizde oralara tıklayıp tekrar yeni soruymuş gibi görüyoruz. Hesap makinesiyle mi anlatayım nasıl yapayım bilemedim neyse. Şifalar dilerim

benimde böyle bugün birini saat 14.00 te birini 17 de yaptım sizce pozitifmi yarın kan vericem

Eklentiler

• 348D361B-C070-41C4-8ACD-669EC7C76394.webp
    348D361B-C070-41C4-8ACD-669EC7C76394.webp
    59 KB · Görüntüleme: 69
Back
X