Regl gecikti test negatif

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
Adeti geciken testi negatif ama kan da hamile olduğu çıkan var mı aranızda kızlar ?

2 gün dün test yaptım negatif

Canim gec dollenme olabilir. 2 3 gun daha bekle regl olmazsan bir daha yap.. Yine olmazsan da stres, hava degisimi gibi seyler de cok etkiliyo bence. Hatta bazen kullanilan ilaclar da. Icin rahat etmeyecekse 2 3 gun sonra idrar testiyle beraber bi kan verebilirsin o net sonucu cikarirr.

Canim gec dollenme olabilir. 2 3 gun daha bekle regl olmazsan bir daha yap.. Yine olmazsan da stres, hava degisimi gibi seyler de cok etkiliyo bence. Hatta bazen kullanilan ilaclar da. Icin rahat etmeyecekse 2 3 gun sonra idrar testiyle beraber bi kan verebilirsin o net sonucu cikarirr.
Tamam canım sağol

Kızlar benimde 7. Günüm gecikme. Ama bazı aylar 3-4 gün gecikirdim fakat bu ay yumurtlamayı değerlendirdim . Ama idrar bu sabah kaset test negatif. Kan mı versem yoksa beklesem mi biraz daha

Kızlar benimde 7. Günüm gecikme. Ama bazı aylar 3-4 gün gecikirdim fakat bu ay yumurtlamayı değerlendirdim . Ama idrar bu sabah kaset test negatif. Kan mı versem yoksa beklesem mi biraz daha
Cnm 7 gün gecikmeyle kanda net cikior diye biliorum. Istersennni kan ver en azindan icin rahat eder. Bu arada ozellerde ya da tip merkezlerinde 7/24 yapiyolar beta hcg testini. Yani en azindna bizm burda öylee

Canım gebelik olsaydı çıkardı 7.gunde geç döllenme olsa da çıkar diye biliyorum bu gecikmeye hava değişiminden gecikmiş olabilir ama için rahat etmiyorsa kan ver tabiki

Sanırım düzensiz yumurtluyorum zaten ovulasyondan anladığım kadarıyla . Bir kan vereyim o halde bir iki saate

Back
X