Regl geciktirici hap

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
88
Kızlar merhaba ben yeni evliyim çocuk düşünüyoruz açıkçası. 1 hafta sonra kaplıcalara gideceğiz ve benim regl dönemime denk geliyor şuan tam bilmiyorum ama hamilede olabilirim. Ben o regl geciktirici haplardan almak istiyorum ama zararı olurmu daha ilk haftalarda 2 3 haftalıkken

Hamileyseniz zaten adet olmazsınız ve ayrıca kaplıca sorun olur.
Gitmeden gebelik testi yaptırın
Bu haplara adetten bir kaç gün önce başlamak gerekiyormuş yani tam arada kaldım hamile değilsem regl olucam ama hamileysem öncesinde hap içersem bilmeden Zararı olurmu diye düşünüyorum ve gebelik testleride adet gecikmesinden 1 hafta kadar sonra yapılıyor diye biliyorum net sonuç verirmiki daha olmama 1 hafta varken

Hamilemisiniz önce bi onu ögrenin .Sonra geciktirici yerine dogum kontrol hapına baslayın .Cok düzensizlik yapıyormus geciktirici .

Valla ben kullandım düğün zamanımda hayatımın hatasını yaptım bana dokundu kına günüm de acillik oldum. Regl olmadım ama tüm sıkıntılarını çektim.

geciktirici yerine tampon kullanın.saatte bir tamponu değiştirirseniz bir sıkıntı olmaz.ve daha sağlıklı.

Gebeyseniz sıcak su tehlikeli olabilir. Ama daha 2-3 haftalık olacaksa gebe bile sayılmazsınız. Hap kullanmayın gebelik düşünüyorsanız.

Geciktirici degilde normal dogum kontrol hapina devam edersen regl olmazsin galiba dimi? Biri bana bilgi verebilir mi? Tatilde bende adet olnak istemiyorum cunku

doğum kontrol hapı kullanırken ara vermeden hapa devam ederseniz adet olmazsınız
ama hormonlarınıza bu kadar işkence etmeyin

konu sahibesi canım gebelik ihtimali varsa ilk aklına gelmesi gereken şey kaplıcaya nasıl gireceğin olmamalı gebeliğinden emin olduktan sonra çözüm aramalısın

Geciktirici degilde normal dogum kontrol hapina devam edersen regl olmazsin galiba dimi? Biri bana bilgi verebilir mi? Tatilde bende adet olnak istemiyorum cunku

Evet doğum kontrol hapı kullanıyorsanız kullanmaya devam edince regl olmuyorsunuz. Olmak istediğiniz zaman bırakabilirsiniz.

Evet doğum kontrol hapı kullanıyorsanız kullanmaya devam edince regl olmuyorsunuz. Olmak istediğiniz zaman bırakabilirsiniz.
Cnm ben spiral taktrdim ama tatile gitmek istedigim ay kullanmaya baslasam olmaz mi? Yoksa daha mi erkenden baslamam gerekiyo?

Gebelik şüphesi varken tabi ki vücuda hormon yükleyen ilaç almamanız gerekiyor.
Tatili erteleyin hamilelikten emin olun sonra gidin..

Bu haplara adetten bir kaç gün önce başlamak gerekiyormuş yani tam arada kaldım hamile değilsem regl olucam ama hamileysem öncesinde hap içersem bilmeden Zararı olurmu diye düşünüyorum ve gebelik testleride adet gecikmesinden 1 hafta kadar sonra yapılıyor diye biliyorum net sonuç verirmiki daha olmama 1 hafta varken
Madem öyle adetten sonra gidin.çünkü o hapı reçetesiz satmıyorlar zaten.eğer hamileysen düşük yapıyor çünkü.

Kızlar merhaba ben yeni evliyim çocuk düşünüyoruz açıkçası. 1 hafta sonra kaplıcalara gideceğiz ve benim regl dönemime denk geliyor şuan tam bilmiyorum ama hamilede olabilirim. Ben o regl geciktirici haplardan almak istiyorum ama zararı olurmu daha ilk haftalarda 2 3 haftalıkken

gebe isen zaten kaplıcaya gitmemen lazım. çocuk düşünürken korunmuyorsun belli ki bu süreçte hap kullanıp kullanmama mevzusundan önce kaplıcaya gitme fikrini gözden geçirmelisin derim.

Back
X