Regl geciktirici ve doğum kontrol hapı kullanımı

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.383
24.221
Merhaba kızlar
Haftaya Cumartesi arkadaşlarla tatile çıkıyoruz. 8 gün kalacağız. Tatilin 3. Günü regl olacağım. Hayatımda hiç adet geciktiği kullanmadım. Bi taraftan da doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bi kadın doğum uzmanına danıştım. Denize regl ile girmek geciktirici kullanmaktan daha az Zararlı dedi. Ama ben tampon da kullanamam. Ne bileyim Kaçar falan. Yerleştiremem onu.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Geciktirici kullanan varsa tecrübelerini alabilir miyim. Adetler kaç ay sonra düzene girdi.
Geciktirici ile doğum kontrol hapını aynı anda kullanacağım bu durumda. Doğum konttol hapına normal düzeninde devam etmem gerekir değil mi?
Ya da ilaç falan kullanıp vücudun dengesini bozmasam mı? Regli iken girsem mi denize. Doktora da sordum bunları. Aldığım cevaplar çok tatmin edici değildi. Kk daki kızların tecrübesi benim için önemli.

Tampon olmaz diyen kimdi hatırlayamadım biz ona geciktirici alma tampon al dedik yapamam deyip geciktirici aldı gecikmemiş

Tampon kullanmış memnun kalmış hatırlayamadım adını C CeYz sen miydin

Bu arada ben de tatilde regl oldum yıllardır da olurum tampon ile sıkıntısız geçti

Doktor size en uygun cevabı vermiş ama siz beğenmemişsiniz. Geciktirici ile doğum kontrol hapını bir arada kullanacaksanız KK kızlarının tecrübeleri yerine yine doktorunuzdan bilgi alın. Doğum kontrol haplarının bir süre etkisini kaybetmesi durumu yaşanabilir. İstenmeyen bir gebelikle karşılaşmayın. 18 yaşımdan beri tampon kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Kaçıp gitme ihtimali olduğunu zannetmiyorum. Yerleştirmeniz zor gelecekse bilemem. Bence reglken denize giren KK kadınlarının tavsiyelerine başvurun. İyi tatiller.

tampon kullan arkadaşım gayet rahat sık değiştir, hiç problem olmaz
ben hiç dert etmem regl günümü tatilimde hiç problem yaşamam.
ilaçla felan uğraşma

Teşekkürler cevaplarınız içşn.
Time Traveler Time Traveler doktorun cevabını beğenmedim değil de telefonda konuştum. Sesi ve Cevapları çok tatmin etmedi beni. Ben dedim ki regl iken denize girmek ilaç almaktan daha mı az zararlı. O da bana sadece "yani" dedi.
Tampon kullanmak en mantıklısı ama yerleştiremem diye korkuyorum.

tampon kullan arkadaşım gayet rahat sık değiştir, hiç problem olmaz
ben hiç dert etmem regl günümü tatilimde hiç problem yaşamam.
ilaçla felan uğraşma
Yerleştirirken acı oluyor mu Yada başka bi sıkıntı.

Teşekkürler cevaplarınız içşn.
Time Traveler Time Traveler doktorun cevabını beğenmedim değil de telefonda konuştum. Sesi ve Cevapları çok tatmin etmedi beni. Ben dedim ki regl iken denize girmek ilaç almaktan daha mı az zararlı. O da bana sadece "yani" dedi.
Tampon kullanmak en mantıklısı ama yerleştiremem diye korkuyorum.
Evli misiniz bilmiyorum. Bakireler psikolojik olarak zorlanıyor. Tampon kutusunda detaylı çizimler var. Vücudunuzun doğal eğimine uyarak içeri ittiğiniz takdirde kolayca yerleşir. Parmağınızın ulaştığından öteye itemezsiniz zaten bu yüzden çok geri kaçar diye korkmayın. En kötü ihtimalle birkaç tampon ziyan edersiniz. Yalnız regl olmadan önce alıp denemeye kalkmayın. Kuruyken zorlanırsınız ve canınız yanabilir. Dikkat edin ipi mayodan dışarı çıkabiliyor.

Evli misiniz bilmiyorum. Bakireler psikolojik olarak zorlanıyor. Tampon kutusunda detaylı çizimler var. Vücudunuzun doğal eğimine uyarak içeri ittiğiniz takdirde kolayca yerleşir. Parmağınızın ulaştığından öteye itemezsiniz zaten bu yüzden çok geri kaçar diye korkmayın. En kötü ihtimalle birkaç tampon ziyan edersiniz. Yalnız regl olmadan önce alıp denemeye kalkmayın. Kuruyken zorlanırsınız ve canınız yanabilir. Dikkat edin ipi mayodan dışarı çıkabiliyor.
Evet Evliyim.
Şimdi biraz araştırdım. Farklı Boyutları varmış. Küçük olanı almak en iyisi olur sanırım.
O ip içeri gider mi acaba
Ben bi deneyeyim diyordum. Bunu yazdığın iyi oldu. Çok teşekkür ederim.

Evet Evliyim.
Şimdi biraz araştırdım. Farklı Boyutları varmış. Küçük olanı almak en iyisi olur sanırım.
O ip içeri gider mi acaba
Ben bi deneyeyim diyordum. Bunu yazdığın iyi oldu. Çok teşekkür ederim.
Boyutları aslında büyüklük olarak hele evli bir kadın için farketmez. Sıvıyı emme potansiyeline göre sınıflandırılıyor. En küçüğüyle başlayın ve sık değiştirin. İp tamponun dışarıya bakan ucunda olduğu için içeri gitme ihtimali yok.

Çok rahatsız olursanız tampondan 2 gün girmeyin denize nolucak ki. O günlere başka aktivite koyun. Ama geciktiriciyi kullanmayın. Doktor bile tavsiye etmemiş işte.

Ya diyorum ki bu dünyada ben bile tampon u denediysem herkes dener :KK70:
Dünyanın en rahat olayı..
İpi üst tarafa alıyorum bikiniden falan sarkmaz

Merhaba kızlar
Haftaya Cumartesi arkadaşlarla tatile çıkıyoruz. 8 gün kalacağız. Tatilin 3. Günü regl olacağım. Hayatımda hiç adet geciktiği kullanmadım. Bi taraftan da doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bi kadın doğum uzmanına danıştım. Denize regl ile girmek geciktirici kullanmaktan daha az Zararlı dedi. Ama ben tampon da kullanamam. Ne bileyim Kaçar falan. Yerleştiremem onu.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Geciktirici kullanan varsa tecrübelerini alabilir miyim. Adetler kaç ay sonra düzene girdi.
Geciktirici ile doğum kontrol hapını aynı anda kullanacağım bu durumda. Doğum konttol hapına normal düzeninde devam etmem gerekir değil mi?
Ya da ilaç falan kullanıp vücudun dengesini bozmasam mı? Regli iken girsem mi denize. Doktora da sordum bunları. Aldığım cevaplar çok tatmin edici değildi. Kk daki kızların tecrübesi benim için önemli.
sık kullanildiginda zararli olan bi ilac geciktirici.. ama bence aslinda hic kullanilmasa daha iyi.. bir de dogum kontrol hapi aliyormussun, ikisi birlikte hic iyi gelmiyor kulaga; yumurtaliklarina zarar vermesin bir de.. madem bekar degilsin, tampon en mantiklisi, icine kacan duymadim daha..

Boyutları aslında büyüklük olarak hele evli bir kadın için farketmez. Sıvıyı emme potansiyeline göre sınıflandırılıyor. En küçüğüyle başlayın ve sık değiştirin. İp tamponun dışarıya bakan ucunda olduğu için içeri gitme ihtimali yok.
Ben de en küçüğünü almayı düşünüyorum. İçimi rahatlattı yorumlarınız. Çok teşekkür ederim.

Çok rahatsız olursanız tampondan 2 gün girmeyin denize nolucak ki. O günlere başka aktivite koyun. Ama geciktiriciyi kullanmayın. Doktor bile tavsiye etmemiş işte.
Yılda kaç kere tatile gidiyorum ki...
Hiç beceremezsem girmem ama Şartları zorlamam gerek.
Ya diyorum ki bu dünyada ben bile tampon u denediysem herkes dener :KK70:
Dünyanın en rahat olayı..
İpi üst tarafa alıyorum bikiniden falan sarkmaz
Gerçekten mi????
Cesaretim arttı. Çok teşekkür ederim.

sık kullanildiginda zararli olan bi ilac geciktirici.. ama bence aslinda hic kullanilmasa daha iyi.. madem bekar degilsin, tampon en mantiklisi, icine kacan duymadim daha..
Ben şanssız bi bedeviyim. Kesin benim içime Kaçar o ip...:KK17::KK15:
Bu kadar çok bayan kullanıyor ise ben de takarım şeklinde bi cesaret geldi bana.

Ben şanssız bi bedeviyim. Kesin benim içime Kaçar o ip...:KK17::KK15:
Bu kadar çok bayan kullanıyor ise ben de takarım şeklinde bi cesaret geldi bana.
ilaca cesaret ettiysen bu daha kolay bence :KK53: tampon kullanmadim ama cok olumlu yorum duydum.. ilaci biraktiktan sonraki reglindeki sanciyi anlatanlar, ilaca tovbe ettiginu soyluyor.. dengeni bozma derim..

ilaca cesaret ettiysen bu daha kolay bence :KK53: kullanmadim ama cok olumlu yorum duydum.. ilaci biraktiktan sonraki reglindeki sanciyi anlatanlar, ilaca tovbe ettiginu soyluyor.. dengeni bozma derim..
Ilaca çom sıcak bakmıyordum. Şimdi bu Yorumları okuyunca artık hiç bakmıyorum. Doktorun havada kalan Yorumları Kafamı karıştırdı. Deneyeceğim tamponu. Umuyorum başaracağım.

Ben geçen yıl tamponla denize-havuza girdim ve memnun kaldım. Yaz aylarında hep tampon kullanıyorum artık.

Marka olarak tampax öneriyorum. Öyle kolay ki diğerleri gibi değil. Daha önce vajinal ilaç kullandıysan rahatlıkla tamponu da kullanırsın.

Gerçekten mi????
Cesaretim arttı. Çok teşekkür ederim.[/QUOTE]

Arkadaşlarım ben tamponu takana kadar kapıda beklediler :KK70: sonradan çöpe falan baktılar inanmak için.
Asla pişman olmayacaksınız, deneyin mutlaka.
Sadece deniz için değil en yoğun günümde kullanıyorum ve inanın pedime bir damla dahi sızmıyor

Ben geçen yıl tamponla denize-havuza girdim ve memnun kaldım. Yaz aylarında hep tampon kullanıyorum artık.

Marka olarak tampax öneriyorum. Öyle kolay ki diğerleri gibi değil. Daha önce vajinal ilaç kullandıysan rahatlıkla tamponu da kullanırsın.
Marka önerisi için teşekkürler. Yıllar önce mantar için ilaç kullanmıştım o kadar.

Gerçekten mi????
Cesaretim arttı. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlarım ben tamponu takana kadar kapıda beklediler :KK70: sonradan çöpe falan baktılar inanmak için.
Asla pişman olmayacaksınız, deneyin mutlaka.
Sadece deniz için değil en yoğun günümde kullanıyorum ve inanın pedime bir damla dahi sızmıyor[/QUOTE]
Heryerde okudum. Bayanlar günlük hayatta bile kullanıyormuş. Herşeyin bi ilki vardır değil mi? Deneyeceğim. İlaç fikrini unuttum bile.

Tampon olmaz diyen kimdi hatırlayamadım biz ona geciktirici alma tampon al dedik yapamam deyip geciktirici aldı gecikmemiş

Tampon kullanmış memnun kalmış hatırlayamadım adını C CeYz sen miydin

Bu arada ben de tatilde regl oldum yıllardır da olurum tampon ile sıkıntısız geçti
Dogru hatirladin canim:KK66: Tampona asiri bir onyargim vardi ama çok rahat ettim.Adet geciktirici kadar lanet bir sey olamaz,9 gun regl oldum geçen ay.Ustelik de bu ay hala görmedim gunum gececek gibi.Asla tavsiye etmiyorum konu sahibini de

X