hamileyken regl olduğunu söyleyen, yada "benim regl olan arkadaşım var" diyen arkadaşlara bi sorum var.
Her ay regl görse bile hamileyken hcg yüksek mi çıkar?
Yoksa kanama oluyo diye hcg negatif mi çıkar?
Kan testim megatif ama kasık batmalarım 3 aydır geçmiyor acaba regl oluyorum diye mi? Hamilelik kanda bu yüzden mi görünmüyor
hamileyken regl olduğunu söyleyen, yada "benim regl olan arkadaşım var" diyen arkadaşlara bi sorum var.
Her ay regl görse bile hamileyken hcg yüksek mi çıkar?
Yoksa kanama oluyo diye hcg negatif mi çıkar?
Kan testim megatif ama kasık batmalarım 3 aydır geçmiyor acaba regl oluyorum diye mi? Hamilelik kanda bu yüzden mi görünmüyor
bu kadar kafaya takiyrsn bi kadin dogumcuya git ve ultrasona gir kafan rahat eder.hcg degeri bebek varsa yukselir bu regl yada ara kanamayla ilgili degldr.hem hamileyken ustune gorulmez yerlesme kanamasi olur.kafaya cok takinca da bebek olmaz maalesef tecrubeyle sabittir kendini yipratirsn
1,5 ay sonra da kan testim negatif cikti. Gec dollenme mi oldu acaba diye dusundum.
Regl oldum ama hamile olup regl olanlar da varmis. Acaba regl oluyorum diye mi beta hcgde cikmiyor
1,5 ay sonra da kan testim negatif cikti. Gec dollenme mi oldu acaba diye dusundum.
Regl oldum ama hamile olup regl olanlar da varmis. Acaba regl oluyorum diye mi beta hcgde cikmiyor
regl oluyosnz hamile degilsnz.hem ladin doğumcyada gitmiyosanz pek takmiyosnz dmeektr burda size bi kac kez de söylendi genelde benzer konular aciuosnz.hakkinizda hayirlisi iyi aksamlar