- Emoji Skoru
- 190
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ladyagmur1
Ay ne güzel tebrik ederim biz 3 yıllık evliyiz başta korunuyorduk istemedik yaşımızda küçük vs diye bu ay başladık tekrardan inşallah bizimde en erken zamanda tutar.Teşekkür ederim darısı size ve istiyen herkese inşallahgeç döllenme olduysa idrar da çıkmayabilir ya da adetiniz gecikmiştir ikisinden biri pazartesiye kadar bekleyin pazartesi bir daha test yapın idrar testi sonra kan verin ama varsa mutlaka çıkıyor idrar testinde geçte olsa :) o yüzden iki gün sonra tekrarlamakta fayda var.daha yeni 8 ay oldu evleneli korunmadık hiç 7. Ayda hamile kalmışım doktor bir aylık dedi çünki bebiş için
Peki sizin belirtileriniz nelerdi
Göğüslerim hassasiyeti bende regl gecikmesi sonrası başladı regl öncesi sol kasıkta batmalar yaşamaya başladım hala devam ediyor hafif hafif batmalarım oluyor. 2 gün önce de gece 5 10sn sert bi ağrı oldu karnımda sabah gelir muhtemeln regl dedim çünkü genelde öyle ağrı yaşasam hemen ogün yada ertesi sabah gelirdi hala gelen giden yok ama testler negatif o beni üzüyor. Regl öncesi de yaptım rgl günü de yaptım sonra dayanamadım bügün de yaptım 3 testte negatif bugün 4. Gün gecikmenin acaba geç döllenmeyse daha geç mi idrara geçer bilemedim kafam karışık baya