• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl grecikmesi ?

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
214
Puanlar
23
Merhaba Reglden 2 gün önce kan testim negatifti bugün gecikmemin 4. Günü idrar testinde belli olur mu ? Yoksa olsaydı kan testinde çıkar mıydı ?

Geç döllenmeyle adet gecikmesinden birkaç gün sonra kanda hcg izlenmeye başlayabiliyor. İsterseniz kan verin emin olun

Eklentiler

• IMG_5561.webp
    IMG_5561.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba Reglden 2 gün önce kan testim negatifti bugün gecikmemin 4. Günü idrar testinde belli olur mu ? Yoksa olsaydı kan testinde çıkar mıydı ?
Bes gündür reglim gecikti
Hıc olmaz...

Neyse bugün regl oldum
Gebelık planlamiyordum test yapmadım
Ama bu gecikmeler çok yaygın bu ara demeye geldim

Bes gündür reglim gecikti
Hıc olmaz...

Neyse bugün regl oldum
Gebelık planlamiyordum test yapmadım
Ama bu gecikmeler çok yaygın bu ara demeye geldim
Ya evet geçen ay 4 gün geciktim regl oldum. Bu ay 2 gün geçti hala regl olamadım idrar testi yaptım negatif daha olmadım harekette ediyorum temizlik dolap siliyorum tırmanıyorum dolaplara 😂 yok yok gelmiyor

Ya evet geçen ay 4 gün geciktim regl oldum. Bu ay 2 gün geçti hala regl olamadım idrar testi yaptım negatif daha olmadım harekette ediyorum temizlik dolap siliyorum tırmanıyorum dolaplara 😂 yok yok gelmiyor
Bebiş istiyormusunuz

İstiyorum ama testlerin hepsi negatif çıktı yani regl beni üçkağıta getiriyor bu ayda 😂

Benim bugün 4 gün gecikme ve testim negatif acaba kanda çıkar mı pazartesiyi bekliyorum kan vermeye gidicem. Sizin refl öncesi kan testi değeriniz neydi 5in altında olması gerekiyor negatif için tam değeri hatırlıyor musunuz acaba

Regl oldunuz mu ? Bende 4 gün geciktim gelen giden yok sol kasık batıyor minik minik onun dışında gelecek gibi hissetmiyorum
Hayır sonra ki yaptığım testler pozitife döndü canım doktora gittim kan tahliliyle onaylandı hamişmişim. Test yaptınız mı ben de 4 gün gecikme de idrar testin de pozitifi görmüştüm çok minnak olduğu için 🥰

Hayır sonra ki yaptığım testler pozitife döndü canım doktora gittim kan tahliliyle onaylandı hamişmişim. Test yaptınız mı ben de 4 gün gecikme de idrar testin de pozitifi görmüştüm çok minnak olduğu için 🥰
Yaa keşke benimde idrar da pozitif görseydim bugün test yaptım ama silik çizgi bile görmedim ılık duş aldım belki regl sökülür diye bekliyorum bakalım 4. Gün bugün yarın da gelmezse pazartesi kan veririm.🤭 Tebrik ederim sizi, kaç aylık denemeyle hamile kaldınız? 😇

Hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edin lütfen bi an önce bebiş tutsun 26 yaşıma girmeden hamile kalmak istiyorum 😊😇

Yaa keşke benimde idrar da pozitif görseydim bugün test yaptım ama silik çizgi bile görmedim ılık duş aldım belki regl sökülür diye bekliyorum bakalım 4. Gün bugün yarın da gelmezse pazartesi kan veririm.🤭 Tebrik ederim sizi, kaç aylık denemeyle hamile kaldınız? 😇
Teşekkür ederim darısı size ve istiyen herkese inşallah☺️ geç döllenme olduysa idrar da çıkmayabilir ya da adetiniz gecikmiştir ikisinden biri pazartesiye kadar bekleyin pazartesi bir daha test yapın idrar testi sonra kan verin ama varsa mutlaka çıkıyor idrar testinde geçte olsa :) o yüzden iki gün sonra tekrarlamakta fayda var.daha yeni 8 ay oldu evleneli korunmadık hiç 7. Ayda hamile kalmışım doktor bir aylık dedi çünki bebiş için

Hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edin lütfen bi an önce bebiş tutsun 26 yaşıma girmeden hamile kalmak istiyorum 😊😇
İnşallah Rabbim sana da nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar canım ne zamandır evlisin ne zamandır deniyorsunuz doktora gittin mi kontrole

Back
X