Regl günlerimde canavara dönüyorum

Ayyy çok güldüm çok yaşayın emi

valla ben

Bende aynı şeyleri yasiyorum.1 hafta oncesinden başlıyor aşırı duygusal sınırlı huysuz huzursuz bir kadına donusuyorum.Reklamlarda bile aglayabiliyorum..Bir de en kötüsü uykuma da etkiliyor.

Vallahi hem guldum hemde hak verdim hepinize hatta esime dedimki bak dedim birtek ben degilmisim :) adam her adet olacagim zaman yine gelmisler sana yok birtek sen mi adet oluyorsun yok o ucaktaki hostesler adet olmuyormu kadinlar 7 / 24 gulup duruyor. Herkes senin gibimi diye diye her adetimde canimi sikip duruyor. Arkadas diyorum herkes boyle yok inanmiyor bende diyorum ahh diyorum Allahim sadece bir kere su adamlara yasat su duyguya anlasinlar diyorum
Hic anlamiyorlar yahu. Sanki biz isteyerek yapiyoruz. Esimde bana diyor herseye agliyosun sana misal guzel birsey soyluyorum onu bile yanlis anliyorsun bagirip cagiriyorsun diyo naapiiim sanki isteyerek yapiyoruzz :)

benim heyheylerim 1 hafta oncesinden geliyor,mide bulantisi kokuya hassasiyet, tursu tonbaligi gibi abuk sabuk asermeler, aglama krizleri ofke patlamalari.. yazarken kendimden sogudum yani lanet biri olup cikiyorum, nezaman kirmizi kart gorunuyo ben evin icibde kugu balesi yapiyorum

Aynı ben,
Bugün sabah regl oldum,bi yandan canımdan can söken sancılarla boğuşuyorum,diğer yandan önüme gelene bin küfür modunda takılıyorum.
Daha yeni yeni kendime gelir gibiyim.

Dün adet olmadan önce hepsini yaşadım. Şans işi bu. Bazılarında çok fazla görülüyor bazılarını etkilemiyor. Regl sancısı gibi.

Bence sen ne yap biliyor musun, cinsel hayatın varsa düzenli seks yap. Biriyle seks yapamıyorsan ya da birini istemiyorsan mastürbasyon yap kendi kendine. Mastürbasyonun regl ağrıları başta olmak üzere regl'in tüm olumsuz etkilerini bünyeye göre az ya da çok uzaklaştırdığını okumuştum, duydum, biliyorum ve kendim de yıllardan beri bu şekildeyim. Samimi söylüyorum, cinsellikle aram yıllardır gayet iyi ve regl dönemim gayet normal geçer, pek ağrım olmaz, hayat zehir olmaz, duygularım vs. değişmez. Bu dediğimi yabana atma, şimdi yapmayı tercih etmesen bile evlendiğin zaman düzenli seks hayatı sayesinde bu sorunlarından kurtulma ihtimalin var.

Aynı ben yaaaa 9 ay hamilelikten yirttim 4 aydır da emziriyorum.umarim bu bi yıl falan daha devam eder. Ben mutlu eşim mutlu çevrem mutlu

ben de deoluyor, zaten ağlak bi insanım, eşimle küs geçiyor regl günlerim.

bende agresifim kompleksliyim böhöhöhöhö diye dolasıyorum bu dönem zor

Aklıma cem Yılmaz'ın gösterisindeki replik geldi, "kadın gördüm Airbus kaldırıyor kadin gördüm ayda yer çekimsiz ortamda çalışıyor, Bi başkası sırtında 4 çocukla hasat yapıyor, onların günü yok mu? Diyordu:)

Yani madem her ay böyle evrim geçiriyorsun o vücudunu biraz tanı. Şişlik oluyorsa ödem atıcı çaylar var mesela yeşil çay, ağrın oluyorsa önce bir doktora görün ağrıya sebep olan fizyolojik bir durumun yoksa(yumurtalık kisti gibi) hafif besleneceksin o takvimde,ve Eğer normalde spor yapmıyorsan ki yapmıyormussun, 1 hafta öncesinde biraz hareket et Squat çok faydalı , zorlanıyorsan 15x2 ile başla hergün artır Sonra çok rahat yapacaksın. yine de ağrı oluyorsa hafif bir ağrı kesici. Ruh halindeki gel-gitler için de sakinleştirici bitki çayları tüket hiçbir şey anlamazsın

He bi de doktor soylemisti
D vitamini mi demir mi neyse o eksiklik varsa iki kat sinirli ve hassas oluyormus bizim bu saftirik bunyeler
Onun yalancisiyim valla ...
Her regl zamani mutlak bir kavgam olur benim ama

Evet evet canım D vitamini , geçenlerde aynı konuyu ben açmıştım burda. Tahlilleri yaptırdım D vitaminin neredeyse hiç yokmuş vücudumda. Acilen d vitamini takviyesi almaya başladım . Bu vitaminin eksikliği hormonları dengesizleştiriyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…