Regl günü gebelik testi yaptım sonuç olumsuz. Sizce hala şansım varmı?

jade-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
9
3
39
arkadaşlar son adet tatihim 20 mayıstı. 1haziran da ise ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. O günleri değerlendirdim. Ve o günden beri katın bölgemde zaman zaman ağrılar oldu. Ve 2 gün önce şiddetli regl ağrısı çekmeme rağmen regl falan olmadım. Beklenen adet tarihim bugün. Ben bugünde adet olmadım henüz. Gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce test doğru mudur, yoksa hala hamile olma şansım var mı

arkadaşlar son adet tatihim 20 mayıstı. 1haziran da ise ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. O günleri değerlendirdim. Ve o günden beri katın bölgemde zaman zaman ağrılar oldu. Ve 2 gün önce şiddetli regl ağrısı çekmeme rağmen regl falan olmadım. Beklenen adet tarihim bugün. Ben bugünde adet olmadım henüz. Gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce test doğru mudur, yoksa hala hamile olma şansım var mı

en güzel sonuç için bir hafta beklemen lazım ya da bekleyemem dersen bir iki daha dur kan testi yaptır

Şubat ayında bir düşük yaşadım. O zaman test yaptığımda regl günümde çok çok silikte olsa çizgi görmüştüm o yüzden umutsuzluğa kapılıyorum. Kan testi kesşn çözüm evet ama ya negatifse diye gidemiyorum. Çünkü hiç ihtimal kalmaması çok daha üzücü. Şimdi bir umut var en azından.

Kızlar yok mu benim durumumda olan bi cevap verecek????ovulasyon testi 5 gündür çidt çizgi çıkıyor bu arada buda aklımı karıştırıyor aslında!

Kızlar yok mu benim durumumda olan bi cevap verecek????ovulasyon testi 5 gündür çidt çizgi çıkıyor bu arada buda aklımı karıştırıyor aslında!

Ovulasyon testi lh hormonunu ölçüyor, lh yüksek olan herhangi birinde çift çizgi çıkacaktır. Bebek için beta hcg hormonun yüksek olması bir gösterge. Hala şansın var, ben adete 3 gün kala yunurtluyordum mesela :) benxe bi kan ver, idrarda çıkmayabilir

Lh ölçüyor biliyorum ama burada forumlarda okudum gebelik testinden önce ovulasyonla öğrenenler olduğunu. Birbirine benzer hormonlar olduğu için Lh ile deneyip gebelik testinden önce öğrendiklerini. Neticede ben zaten yumurtlama günümü biliyorum. 1 hazirandaydı. 15gün geçti üstünden. Neden LH pozitif kafam karışıyor

Lh ölçüyor biliyorum ama burada forumlarda okudum gebelik testinden önce ovulasyonla öğrenenler olduğunu. Birbirine benzer hormonlar olduğu için Lh ile deneyip gebelik testinden önce öğrendiklerini. Neticede ben zaten yumurtlama günümü biliyorum. 1 hazirandaydı. 15gün geçti üstünden. Neden LH pozitif kafam karışıyor

herhangi bir sebepten yükselmiş olabilir. kist vardır mesela ondan yükselebilir. eğer lh ile hamilelik kesin olarak belli olsaydı beta hcg değil lh ölçülürdü hastanede de. lh çok ayrı bir hormon. regl döngüsü içerisinde iki kere yükseliyor aynı östrojen ve progestron gibi. lh süt ve yumurtlamayla ilgili bir hormon, betahcg sadece bebeğin tutunmasıyla ilgili.

ovulasyonla öğrenenler tamamen tesadüf. hamilelikte de bazı kişilerde lh erken arttığı için güzel bir tesadüf ama ben hamileyim ve arkadaşımla test etmek için yaptık ovulasyon pozitif çıkmadı.

15 gün geçtiyse kanda mutlaka çıkacaktır. aşılamada da 14 gün sonra kan verdiriyorlar.

Haklısın sanırım işte bir ümit herşeyi yapmaya kalkıyoruz. Ama birkaç gün bekleyim kan tahlili yapım o zamana kadar regl olmazsam

Canım lh testinin pozitif çıkması umut verici çünkü benim de adet günümde pozitifti lh testi. Benim adete 4 gün kala pozitif çıkmaya başlamıştı hcg testi ama sonuçta geç ve erken döllenme diye birşey var. Bence bir iki gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin. Lh testi sonucu umut verici çünkü. İnşallah allahım gönlüne göre versin.

X