regl günü geçen veya geçmekte olanlar, gelin heyecanlı bekleyişlerimizi paylaşalım:)

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Selamun aleykum arkadaşlar, benim gibi "acaba hamile miyim" diye meraktan ölüyorsanız buyrun topiğime...
kaç gününüz geçti, test yaptınız mı, belirtiniz var mı??? hadi siz de yazın fikir alışverişinde bulunalım, birbirimizden güç alalım

benim bat 2 gün geçti, hala gelen giden yok
elimde 2 tane negatif test olmasına rağmen umutluyum hala, belki bebiş bana sabrı öğretiyordur.

Benim gibi umutla bekleyen kardeşlerim gelin tanışalım

Ben de öyleyim ama geç kalıp kalmadığımdan bile emin olamıyorum.
Ben 35-38 gün arasında düzenli adet görüyorum ve aleni biçimde yumurtlama zamanımı hissedebiliyorum vücudum çokça belirti veriyor özellikle göğüs ve kasık ağrım oluyor, fakat son adet tarihlerim hiç bir ilaç kullanmadığım halde ilginçleşti 5 Mart-6 Nisan-6 Mayıs
yani 31 güne indi. Ama 29 yaşındayım ve 16 yıldır hep ilk anlattığım şekilde adet gördüm. Bu ay ise hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bugün 6 haziran adet de olmadım ama 6 gündür inanılmaz kasık ağrım var. Göğüslerim ne şiş, ne acıyor .Yumurtlama olmayan ayda böyle normal adet ağrısı olur mu? Elbet adet tarihi ötelenir ama hiç mi normalinden farkı olmaz. Hiç yaşadınız mı? Hamile olmak için çıldırsam da ümitlenmek de istemiyorum bu kasık ağrısıyla...Çünkü tam 15 ay oldu

bilemiyorum ki canım, hepimiz adeta ayrı bir dünyayız farklı farklı şeyler yaşıyoruz Rabbim gönlüne göre versin inş. umudunu yitirme

yok mu acaba hamile miyim telaşında olan kırmızıların gelmemesi için dua eden

Suan gecmesini ne cok isterdim tabi hayirlisiyla hamilelik belirtisi olarak insallah:)benm bat 1hafta snra.merakla bekliyorum heyecandan bir test bile yaptm tabi sonc negatf:))

Benim bugün 3.gunum geçti gelen giden yok evde test yapıyorum negatif cikiyo anlamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bugün 3.gunum geçti gelen giden yok evde test yapıyorum negatif cikiyo anlamiyorum

canım benim de öyle oldu ve ben negatif çıkmasına rağmen umutluydum çünkü belirtilerim vardı.
adet gününden bi gün önce test yapmaya başlıyorum herzaman ama yanlış bişey bu.
okadar emindim ki hamile olduğuma ama 3 gün gecikmeyle geldi kırmızılar
en iyisi şöyle bi 5-6 gün hatta dayanılabilirse 1 hafta geçmeden çok ümitlenmemek
biraz daha sabırlı ol ve bekle canım, sonunda üzülmemek için.

Evet cok haklisin beklemek gerek. Ben bu ay bikac gun gec yumurtladim testlerle takip ettigimden biliyorum. Ondan dolayi gecikme de olabilir.yarin dr a gidicem bakalim neymiş

Zaten bugün itibariyle kirmizilar da geldi. Dr a da gitmeme gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…