regl gunune 1 hafta kala mide bulantisi ve kasikta ağrı

Manolya6266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
4
0
1
38
Kızlar selam
bu ay 9 yıl aradan sonra bebek için ugrastik. artık zamanı geldi geçiyor bile diye düşündük ve oğluma bir kardes istiyoruz. Regl gunume 8 gün kaldı. Bir kaç gündür inanılmaz bir kasık ağrısı sol yumurtalikta batma ve cok hafif ara ara mide bulantilari yasiyorum. Ayrıca çok yoğun akintim var bir haftadır. Sizce hamile miyim? Aradan çok zaman geçince hatirlayamiyor insan malum. meraktan da catlicam. Siz ne düşünüyor sunuz ne olur deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?

evet bendede 1 hafta onceden bulantim olmusdu akintilarim cok yogundu.gebelik testide 11ci gunu gosterdi bende.sormak istediyini soyle

Evt bazıları bu kadar erken mide bulantısı olmaz dese de benim ilk hamileligim de de olmuştu. Tüm hamilelik öyle geçmişti hatta daha zaman var ama ben resmen hamile hissediyorum kendimi. Kasık ağrım çok şiddetli en güçlü belirtim bu. Dua edin ne olur

Evt bazıları bu kadar erken mide bulantısı olmaz dese de benim ilk hamileligim de de olmuştu. Tüm hamilelik öyle geçmişti hatta daha zaman var ama ben resmen hamile hissediyorum kendimi. Kasık ağrım çok şiddetli en güçlü belirtim bu. Dua edin ne olur
canim Insallh hamile kalirsin.Allah tez bir zamanda sevindirsin

Back
X