regl hakkında :(

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
herkese selam,
umarım konuyu dogru yere açıyorumdur. bu ayın 20si regl tarihim.ama 22sinde tatil rezervasyonum var değiştiremiyorum ailecek gidecegimz icin reglm her ay düzenlidir ama bu ay daha erken olma şansım var mı diye merak ettim, yani 20sinde değil de 17sinde olsam beni kurtaracak, bunun için de doktora gitmek istemedim zaten doktor sırası cok zor alınıyo, eczaneye danışsam bilgi verirler mi emin olamadıgım için size sormak istedim.
internetten araştırdıgımda adet söktürücü ilaclar varmıs recetesiz alınabilen, bunları kullanan var mı acaba?

adet geciktirici kullanmak istemiyorum cunku zaten reglime cok yakın bi tarih yani iki gün erken olsa beni kurtaracak zaten, adet geciktiriciler sonradan düzensizlige sebep olabiliylmus gozum korktu

Ben tatil için adet geciktirici kullanmıştım hiç sıkıntı olmadı kesince hemen olmuştum. Erken olman için bir yol bilmiyorum ama geciktirebilirsiniz

Ben geçen ay iki üç gün biraz fazla melisa çayı içtim dolunay gerginliğim vardı, reglim normal düzeninden beş gün önce başladı, bu ilk de değil ne zaman melisa çayını fazla kaçırsam hemen regl olurum . Belki işinize yarar bi deneyin bi de pambık gibi oluyorsunuz o da ayrı

adet geciktirici kullanmak istemiyorum cunku zaten reglime cok yakın bi tarih yani iki gün erken olsa beni kurtaracak zaten, adet geciktiriciler sonradan düzensizlige sebep olabiliylmus gozum korktu
Adet geciktirici ya da erkenden söktürücü mantığı aynıdır. İlacı içersin hormon yüklersin bıraktığında sökülür. İkisinin ilacı da aynı. Bence geciktirme daha mantıklı

Benim adetim söktüren seyleri yazayım. Maydanoz çayı her gün ac karnına sabah akşam adet olmaya 1 hafta kala başlayıp adet olana kadar içilebilir

Adetine bir hafta kala kahve içmeyin.

Benim faydasını gördüklerim bunlar.
İlaç bilmiyorum

Aynen ben de bir kaç aydır gecikme sebebiyle kalp krizleri geçiriyordum ya hamileysem diye. Geçen ay melisaya verdim kendimi. 2 gün erken adet oldum.

Kahve geciktiriyor mu

Erkene çekmek için söktürücü alma sakın. Onlar epey bekleyip adet olamayanlar için. Ben iki sene önce tatilden önce almıştım bir an önce adet olayım diye, içtim içtim ne adet oldum ne birşey. Yine olmam gereken tarihte - tam da tatilde oldum .
Keşke geçen aydan haberin olsaydi, bir ay doğum kontrol hapı içerdin, onu da birkaç gün erken bırakırdin- direkt olurdun...

Maydonoz suyu iç. Üç dört gün falan. Arkadaşlar yapiyodu. İse yariyordu. İlaçtan iyidir.

Bitkisel çaylar işe yarayabilir ama riskli. İşe yaramama durumu var sonuçta. En garantisi adet geciktirici. Onu seçenek olarak elerseniz geriye tampon kalıyor. Adet dönemim kaç kere tatilime denk geldi. (Düzensiz olduğu için pek ayarlama şansım olmadı.) Tamponla çok rahat ettim. Tatillerde, denizde hiç sıkıntı yaşamadım.

Söktürücü ilacı bittikten sonra oluyorsunuz geciktirici ile aynı mantık yani. Geciktirici kullanmak daha mantıklı. Onun dışında melisa çayı maydonuz veya soğan suyu

ben kullandım 1 kere sadece ilaç sonrası gelen regl de miktar fazlaydı sonra ağzı sıkı düzensizlik yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…