- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
adet geciktirici kullanmak istemiyorum cunku zaten reglime cok yakın bi tarih yani iki gün erken olsa beni kurtaracak zaten, adet geciktiriciler sonradan düzensizlige sebep olabiliylmus gozum korktuAdet geciktirici alabilirsin eczanelerden ama bünyeden bünyeye farklılık gösteren yan etkileri olabiliyor. Mesela arkadaşım ilacı bıraktıktan sonra çok ağır bir regli dönemi geçirmişti ama bende hiçbir ağrı sızı olmamıştı mesela.
Ben tatil için adet geciktirici kullanmıştım hiç sıkıntı olmadı kesince hemen olmuştum. Erken olman için bir yol bilmiyorum ama geciktirebilirsinizherkese selam,
umarım konuyu dogru yere açıyorumdur. bu ayın 20si regl tarihim.ama 22sinde tatil rezervasyonum var değiştiremiyorum ailecek gidecegimz icinreglm her ay düzenlidir ama bu ay daha erken olma şansım var mı diye merak ettim, yani 20sinde değil de 17sinde olsam beni kurtaracak, bunun için de doktora gitmek istemedim zaten doktor sırası cok zor alınıyo, eczaneye danışsam bilgi verirler mi emin olamadıgım için size sormak istedim.
internetten araştırdıgımda adet söktürücü ilaclar varmıs recetesiz alınabilen, bunları kullanan var mı acaba?
herkese selam,
umarım konuyu dogru yere açıyorumdur. bu ayın 20si regl tarihim.ama 22sinde tatil rezervasyonum var değiştiremiyorum ailecek gidecegimz icinreglm her ay düzenlidir ama bu ay daha erken olma şansım var mı diye merak ettim, yani 20sinde değil de 17sinde olsam beni kurtaracak, bunun için de doktora gitmek istemedim zaten doktor sırası cok zor alınıyo, eczaneye danışsam bilgi verirler mi emin olamadıgım için size sormak istedim.
internetten araştırdıgımda adet söktürücü ilaclar varmıs recetesiz alınabilen, bunları kullanan var mı acaba?
Adet geciktirici ya da erkenden söktürücü mantığı aynıdır. İlacı içersin hormon yüklersin bıraktığında sökülür. İkisinin ilacı da aynı. Bence geciktirme daha mantıklıadet geciktirici kullanmak istemiyorum cunku zaten reglime cok yakın bi tarih yani iki gün erken olsa beni kurtaracak zaten, adet geciktiriciler sonradan düzensizlige sebep olabiliylmus gozum korktu
Aynen ben de bir kaç aydır gecikme sebebiyle kalp krizleri geçiriyordum ya hamileysem diye. Geçen ay melisaya verdim kendimi. 2 gün erken adet oldum.Ben geçen ay iki üç gün biraz fazla melisa çayı içtim dolunay gerginliğim vardı, reglim normal düzeninden beş gün önce başladı, bu ilk de değil ne zaman melisa çayını fazla kaçırsam hemen regl olurum . Belki işinize yarar bi deneyin bi de pambık gibi oluyorsunuz o da ayrı
Kahve geciktiriyor muBenim adetim söktüren seyleri yazayım. Maydanoz çayı her gün ac karnına sabah akşam adet olmaya 1 hafta kala başlayıp adet olana kadar içilebilir
Adetine bir hafta kala kahve içmeyin.
Benim faydasını gördüklerim bunlar.
İlaç bilmiyorum
Vajinal cup da olabilir. Gir denize , dolaş incecik bikiniyle... Oniki saatte bir değiştirsen yeterYa da regl düzeninizie oynamayın tampon kullanın, bence yüzyılın icadı
Ben de gecikme oluyor herkeste aynı olmayabilir tabiKahve geciktiriyor mu
Aynen ben de bir kaç aydır gecikme sebebiyle kalp krizleri geçiriyordum ya hamileysem diye. Geçen ay melisaya verdim kendimi. 2 gün erken adet oldum.
Maydonoz suyu iç. Üç dört gün falan. Arkadaşlar yapiyodu. İse yariyordu. İlaçtan iyidir.herkese selam,
Vajinal cup da olabilir. Gir denize , dolaş incecik bikiniyle... Oniki saatte bir değiştirsen yeter
ben kullandım 1 kere sadece ilaç sonrası gelen regl de miktar fazlaydı sonra ağzı sıkı düzensizlik yaşamadım.adet geciktirici kullanmak istemiyorum cunku zaten reglime cok yakın bi tarih yani iki gün erken olsa beni kurtaracak zaten, adet geciktiriciler sonradan düzensizlige sebep olabiliylmus gozum korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?