- Emoji Skoru
- 575
- Puanlar
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik ihtimali az da olsa var kullan dusunmuyorsan bebek canımReglim gecikmişti reglimin ikinci ya da üçüncü gününde korunmasız birliktelik yaşadım geri çekilme yöntemini de kullanmadık. Ertesi gün hapım var kullanmalı mıyım yoksa gebelik ihtimali yok mu? (O an da şu an da reglim)
Hayır bebek düşünmüyorum ella var daha önce kullanmadım regl esnasında kullanmak beni çok etkiler mi sağlık ve ruhsal açıdan bilgim yok teşekkür ederimGebelik ihtimali az da olsa var kullan dusunmuyorsan bebek canım
Ben doğum kontrol hapı olduğunu ve amacından başka birşey bilmiyorum kuzum hiç kullanmadım yan etkileri neler falan ama inşallah önce çıkar bu konuşmayla bilgi sahibi kişiler doğru bilgiyi verir zaman gecmedenHayır bebek düşünmüyorum ella var daha önce kullanmadım regl esnasında kullanmak beni çok etkiler mi sağlık ve ruhsal açıdan bilgim yok teşekkür ederim![]()
Yani takipçisi olmayabilirsinYani hayatım senin her cinsel ilişkinin takipçisi biz olduk korunmadığın bi yana aldatıldım konusu da açmıştınsenin için telefonuma uygulama indiricem ordan takip edelim böyle zor oluyor
Teşekkür ederim çok naziksinizBen doğum kontrol hapı olduğunu ve amacından başka birşey bilmiyorum kuzum hiç kullanmadım yan etkileri neler falan ama inşallah önce çıkar bu konuşmayla bilgi sahibi kişiler doğru bilgiyi verir zaman gecmeden
doğru diyorsun şekerim ağlamana bakYani takipçisi olmayabilirsin![]()
Reglim gecikmişti reglimin ikinci ya da üçüncü gününde korunmasız birliktelik yaşadım geri çekilme yöntemini de kullanmadık. Ertesi gün hapım var kullanmalı mıyım yoksa gebelik ihtimali yok mu? (O an da şu an da reglim)
Bu kız sevgilisi sandığı adam tarafından manipüle ediliyor ama farkında değil.. yani şu ülkenin en cahil cühela insanı bile reglken ilişkiye girmez. Anca art niyetli olan ve kadın görünce ilişki fırsatını elimden kaçırmayayım mantığında olan sapık insanın aklına gelir.Eğer bu bahsettiğin kişi seni aldatan eski sevgiliyse kendine yazık ediyorsun... Reglken hamilelik riski düşük olsa da yine ihtimal var. Ertesi gün hapını ne kadar erken alırsan o kadar iyi. Bekletmen hata olur. Ayrıca reglken cinsel organımız daha hassas oluyor ve enfeksiyon riski arttırıyor. Bu konuda dikkat etmek lazım. Bir de özür dileyerek soruyorum çok merak ettim. Reglken cinsellik nasıl oluyor? Penise kan falan bulaşmıyor mu ? Benim regl kanaması yoğun oluyor mesela ilk 2 gün. Bir de koku falan da oluyor ped değişimi sık sık yapılsa bile. Nasıl oluyor cidden dalga geçmek için değil merakımdan soruyorum.
Konu sahibinin açtığı birkaç konuyu biliyorum. Manipüle ediliyor mu onu bilmiyorum da kendisi bu durumdan memnun görünüyor. Şikayetçi değil yani. 100 üye "ayrıl, o kişi seni cinsellik için tatmin aracı olarak görüyor, evlilik niyeti yok,gözü dışarıda seni aldatıyor, ailem annem seni istemiyor diye bahane uyduruyor, kendini ezdirme ,dünyada erkek mi kalmadı, çok gençsin" yazsa bile bazen insanlar olayları yaşayıp duvara toslamak istiyor galiba.Bu kız sevgilisi sandığı adam tarafından manipüle ediliyor ama farkında değil.. yani şu ülkenin en cahil cühela insanı bile reglken ilişkiye girmez. Anca art niyetli olan ve kadın görünce ilişki fırsatını elimden kaçırmayayım mantığında olan sapık insanın aklına gelir.
Kız işte manipüle budur yani adam kızı toy gördüğü için kullanıyor keyfince ama maalesef bu kız çok saf, küçük… anlayamıyor bunlarıKonu sahibinin açtığı birkaç konuyu biliyorum. Manipüle ediliyor mu onu bilmiyorum da kendisi bu durumdan memnun görünüyor. Şikayetçi değil yani. 100 üye "ayrıl, o kişi seni cinsellik için tatmin aracı olarak görüyor, evlilik niyeti yok,gözü dışarıda seni aldatıyor, ailem annem seni istemiyor diye bahane uyduruyor, kendini ezdirme ,dünyada erkek mi kalmadı, çok gençsin" yazsa bile bazen insanlar olayları yaşayıp duvara toslamak istiyor galiba.
O adamla mı?Reglim gecikmişti reglimin ikinci ya da üçüncü gününde korunmasız birliktelik yaşadım geri çekilme yöntemini de kullanmadık. Ertesi gün hapım var kullanmalı mıyım yoksa gebelik ihtimali yok mu? (O an da şu an da reglim)
Takıntı yapmış. Kabullenemiyor gibi geldi bana. O kadar emek verdim, cinsellik yaşadık bırakamam diye düşünüyor. Gayet kendi isteyerek yapıyor bunları. Yaşları 21 22 diye biliyorum. İstese hayatına bir başkası girebilir. Onu her şeyiyle olduğu gibi seven biri karşısına çıkabilir. Bir kere aldatan yine aldatır zaten ne beklenir ki öyle erkekten. Reglken libidoda artış oluyor çoğu zaman. Ama reglken cinsel ilişki nasıl oluyor gözümde canlandıramadım. Mikrop kapılır bu çok riskli. Hani belki en fazla sürtünme ön sevişme olur ,tam birleşme yaşamadan. Öbür türlü zor. O dönem benim kendime bile tahammülüm olmuyor.Kız işte manipüle budur yani adam kızı toy gördüğü için kullanıyor keyfince ama maalesef bu kız çok saf, küçük… anlayamıyor bunlarıya da aptal anlamamakta ısrar ediyor
Hsnajdmwjdlwndkak ağladığım yokdoğru diyorsun şekerim ağlamana bak![]()
Bulaşıyor evet. Yazık biliyorum en azından şu anlık.Eğer bu bahsettiğin kişi seni aldatan eski sevgiliyse kendine yazık ediyorsun... Reglken hamilelik riski düşük olsa da yine ihtimal var. Ertesi gün hapını ne kadar erken alırsan o kadar iyi. Bekletmen hata olur. Ayrıca reglken cinsel organımız daha hassas oluyor ve enfeksiyon riski arttırıyor. Bu konuda dikkat etmek lazım. Bir de özür dileyerek soruyorum çok merak ettim. Reglken cinsellik nasıl oluyor? Penise kan falan bulaşmıyor mu ? Benim regl kanaması yoğun oluyor mesela ilk 2 gün. Bir de koku falan da oluyor ped değişimi sık sık yapılsa bile. Nasıl oluyor cidden dalga geçmek için değil merakımdan soruyorum.
Hayatımda hiç içmedim hala da içmedim sadece evde var içeyim mi dedim.Birincisi, reglken ilişkiye girme doktorlar önermiyor enfeksiyon riski var ayrıca ağrı ve hassasiyet oluyor kan geliyor nasıl yapabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. İkincisi, az da olsa hamile kalma ihtimali olabilir. Her gün ella içeyim mi diye başlık görüyorum için de görün artık parol içer gibi ella içiyosunuz.
Olma ayıpHer cinsel olayına tanık oluyoruz resmen