• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl kaç güne kadar gecikmesi normal?

melis200019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Normalde 26-31 günde bir regl oluyorum. Bu ay 38 gün geçti son reglimin üstünden. Bu gecikme normal bir gecikme mi? olabilecek bir gecikme mi? öyleyse bugünden sonra neler olması lazım? değilse neler olabilir?

korunmasız ilişkiniz varmı ? gebelik olabilir kist olabilir stres olabilir yanı bir sürü şey var kadın dogum doktoru bakıp söyler en doğrusunu 38 gun normal değil pkos mu var

korunmasız ilişkiniz varmı ? gebelik olabilir kist olabilir stres olabilir yanı bir sürü şey var kadın dogum doktoru bakıp söyler en doğrusunu 38 gun normal değil pkos mu var
Kiyafetsiz sürtünme ile ilişki oldu boşalma olmadan onun dışında bu ay kedim vefat ettiğinden ötürü çok stresli zamanda geçirdim

Normalde 26-31 günde bir regl oluyorum. Bu ay 38 gün geçti son reglimin üstünden. Bu gecikme normal bir gecikme mi? olabilecek bir gecikme mi? öyleyse bugünden sonra neler olması lazım? değilse neler olabilir?
10 gün gecikme normal kabul ediliyor

Back
X