Regl kesik kesil nedeni?

bella mira

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
75
16
18
32
Arkadaşlar merhaba son bir kaç aydır regl çok tuhaf ama sebebini bilmiyorum daha önce başına gelen var mı diye yazmak istedim regl normal başlıyor ilk gün çok yoğun değil ikinci gün çok yoğun bir kanama oluyor üçüncü gün komple kesiliyor sonra akşam tekrar başlıyor normal bir kanama olarak sonra yine kesiliyor yine gün boyu yok sonra başlıyor bu şekilde böyle 5, güne kadar gidiyor 6. Ve 7. Gün de de kahverengi lekelenmeler devam ediyor anlam veremedim hatta dün artık regl komple bitti bugün sağ kasığımda sancı var yaşayanlar var mı cevap yazarsanız sevinirim

Merhaba bunun bir benzerini ben yaşadım normalde hiç olmazdı iki gğn regl yoğundu 3-4 hiç yoktu bitti sandım 5-6 geri oldu hormon baktırdım gebelik planlıyorduk fsh yüksek amh düşük çıktı sizin yaşınız kaç çocuğunuz var mı

Hmm biz yıllardır planlıyoruz ama bir türlü olmuyor yaşım 32 hiç çocuğum yok ama üniversite hastanesinden randevu aldım yeni amh da bakılmasını rica edecem artık bende

Hmm biz yıllardır planlıyoruz ama bir türlü olmuyor yaşım 32 hiç çocuğum yok ama üniversite hastanesinden randevu aldım yeni amh da bakılmasını rica edecem artık bende
Kesinlikle ihmal etmeyin ben böyle birseyden haberdar bile değildim tesadüfen öğrendim tüp bebek diyince direk şok oldum inşallah sizde öyle bir durum çıkmaz

Kesinlikle ihmal etmeyin ben böyle birseyden haberdar bile değildim tesadüfen öğrendim tüp bebek diyince direk şok oldum inşallah sizde öyle bir durum çıkmaz
Yani çıkar mı bilmem ama benim daha önce bir negatif deneyimim oldu ikinciyi de deneyeceğim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…