Regl mi düşük mü

boklucharlie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
17
-1
86
28
Merhaba arkadaşlar. Ben ocağın 2. Haftasında bir ilişki yaşadım bekarım. İlişkiden 4 gün sonra kanamam oldu adet şeklinde daha bu ayki adetim 8 gün gecikti dün başladı her zaman ilk günüm de çok yoğun kan gelir fakat bu sefer dokuda gördüm ve midem bulanıyor. Hamile olma veya düşük yapma ihtimalim var mı?

4 gün içinde oluşan gebelik ve düşük? Korkudan mantığını yitirmişsin galiba.

Iliskiden 4 gün sonra adet olmuşsunuz. Sizce mümkün mü?

Düşük öyle kolay bir şey değil, acıdan kıvrandırır insanı.
Bekar olduğum için aileden de korktuğum için yalnızca nette yazılanlara göre düşünüyorum her yerde farklı birşey yazıyor. Yazanlara göre de imkansız birşey yok o yüzden buraya yazdım düşününce bencede mümkün değil ama okuduklarim yuzunden bı korkuya kapıldım ne yazıkki

Aileden niye korkasın kürtaj diye bir şey var

4 gün içinde oluşan gebelik ve düşük? Korkudan mantığını yitirmişsin galiba.
4 gün içinde değil şuan 27 subattayiz iliskim 14 ocakta oldu ve ilişkiden 4 gün sonra adet oldum. Daha sonraki adetim 8 gün gecikti ve dün adet olmaya başladım ilk günde benim zaten kanamam olur fakat bu sefer değişik bir parça geldi beni korkutan o oldu. Zaten geciktiği için çok stresliyim hastaneye vs gidemiyorum ailem bilmediği için o yüzden yazdım. İlk defa başıma geliyor ve evet çok korkuyorum

Gecikmeden dolayi farklı gelmiştir rahmin icinde bekliyor ya ondan hani..düşük öyle kolay bsey degil aa pıhtı gelmiş düşük yapıyorum olmaz. Buyuk buyuk parçalar düşer ayakta duramazsın yürüyemezsin acıdan

Düşük sanmam ama gebelik şüphen varsa test yaptır

Yani yazmayim diorum ama yok duramiorum.Ogrenciyim,hastaneye gidemem,ailemin haberi yok diosunuz ama sevismeye ortam ayarlayıp zaman ayirabiliosunuz.Bunu asla ama asla sevişmeyin,çok ayıp falan anlamında solemiorum.İsteyen istedigiyle sevişsin elbette.Kimsenin seks hayatı kimseyi ilgilendirmez.Ama korunun be güzel kardesim.Alt tarafı bir hap yahu.Madem seks hayatınız var ve gebelik istemiosunuz bir hap.Korunun rahat edin.Sonra yok ailem bilmio,yok hastaneye gidemem yok o,yok bu

Ben buraya yardımcı olabilecek insanlar için yazdım. İlk defa başıma geliyor böyle birşey ve ilk ilişkim yargilamadan önce insanları dinle lütfen. Bilip bilmeden yanıt verme.

Ben buraya yardımcı olabilecek insanlar için yazdım. İlk defa başıma geliyor böyle birşey ve ilk ilişkim yargilamadan önce insanları dinle lütfen. Bilip bilmeden yanıt verme.
Haaaa ilk iliskinse ok.Pardon ben 2. 3. Falan diye düşündüm.O zaman sorun yok.

İlişkiden 4 gün sonra adet oldum diyorsun. Sonraki gecikme senin stres yaptığın için olabilir. 2 kere düşük yaptım ağrıdan ve aşırı kanamadan ölecektim o kadar kolay değil düşük yapmak. Gebe kalmak Bi süreç düşük yapmak Bi süreç hepsinin Bi süreci var sizin bunlar için endişe edecek Bi süreniz bile olmamış boşu boşuna kuruntu yapmayın.

Siz kaç haftalıkken düşük yaptınız özel değilse öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…