Merhabalar bu ay adetim 2 gün oldu 3.gunde lekelenme şeklinde devam etti erken biticek sandım ama gecesinde bir ağrı ile kanamam fazlalaştı dünden beri bu şekilde acaba düşük filan olabilir mi yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Nerdeyse adetim bitiyordu 3.günümde yok denecek kadar az di ardından bir anda kanamam fazlalaştı bende endişe ettim bir anda olabilir mi diye çünkü çocuk düşünüyorum gebelik olma ihtimali olabilir diye düşündüm
Nerdeyse adetim bitiyordu 3.günümde yok denecek kadar az di ardından bir anda kanamam fazlalaştı bende endişe ettim bir anda olabilir mi diye çünkü çocuk düşünüyorum gebelik olma ihtimali olabilir diye düşündüm
Bu kadar erken dönemde düşük olması kimyasal gebelik olabileceği anlamına gelir. Adet döneminde yaşandığı için çoğu kadın anlamazmış bile. Bana kalırsa düşük yapmadığınıza emin olduğumu söyleyebilirim. Eğer kimyasal gebelikse bile korkup endişelenecek bişey yok siz normal hayatınıza devam edin. Eşinizle normal ilişki düzeninize devam edin önümüzdeki aylarda hamile kalırsınız