REGL Mİ YERLEŞME KANAMASIMI ? Göğüslerde aşırı hassasiyet kızlar akıl verirmisinizzz ?

beliz3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
1
0
1
28
Regl olmadan önce her zamanki gibi belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı vs. Reglim bir kaç gün gecikti normal dedim ama 4 gün sürdü pıhtısız yani regldi bence ama bilemedimde çokta gelmedi azda , normalde 6-7 gün sürüyor neyse regl bitti akıntım başladı dedim çok erken yumurtluyorum sanırım , göğüs hassasiyetim aşırı derecede ve hala devam ediyor 3 gündür midem yanıyor çok saçma ama bugün test yaptım bir tanesi inanılmaz silik çıktı bir tanesi negatif sizce ne yaşıyorum ?

Cnm kan verebilirsin ve doktora gidebilirsin ne yazikki hamile kalma surecinde o kadar karisiyor ki hersey o yüzden bisey demek zor

Testin markası neydi acaba

Benzer durum var bende de adet biteli Bi hafta oldu ilişki yaşadım birkaç saat sonra peçeteye silince akıntının içinde kılcal kan geldi devamı da yok ama sıvı kan gibi dağılan şekilde değil kıl gibi tek parça gibi bişeydi bugün dokuzuncu günü adet biteli iki gündür de sol göğüs ucum acıyor kasıkta da belde de ağrım var ne olabilir

Test yapmış mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…