Regl mi yoksa yerleşme kanaması mıydı?

Muallimekatibe

Kendini sev bacım
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
88
13
3
Üç hafta önce hamile miyim diye düşünürken tam regl günümde kan geldi hamilelik şüphesi çıktı aklımdan ama kan çok azdı ve normalde reglin ilk günü çok ağrım oldu lakin geçen sefer hiç ağrım olmadı. Şuan bir sonraki regl günüme 10 gün var ve birkaç gündür mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum düzgün beslenmiyorum diye geçiştirdim.
Şimdi de alt karın bölgemde regl ağrısı gibi hafif bir ağrı var ve göğüslerim ağrıyor. Regl belirtisine benzettim ama ona daha var. (Bu arada sürekli yemek yeme ve idrara çıkma isteği de var)
Az önce gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bu belirtiler neyin nesi, normal mi?
 
10 gün varken testte çıkmaz zaten, mide bulantısı baş dönmesi de bu kadar erken dönemde başlamaz psikolojik olabilir , regl ile gebelik belirtileri çok benzer , en iyisi biraz daha beklemek ve sonra test yapmak
 
10 gün varken testte çıkmaz zaten, mide bulantısı baş dönmesi de bu kadar erken dönemde başlamaz psikolojik olabilir , regl ile gebelik belirtileri çok benzer , en iyisi biraz daha beklemek ve sonra test yapmak
Tahmin ettiğiniz gibi çıktı gebelik değilmiş. Bugün regl oldum.
 
Kafana takma cnm takınca cidden olmuyor 1 düşüğüm.var 1 senedir çabaladım kalamadik ovulasyon yapmadim ay aklımda yokken hamile kaldım düşünme fazla oluruna bırak alacak nefesi varsa zaten gelir o
Ben zaten henüz düşünmüyorum. Yeni evliyim. Kendimi hazır hissetmiyorum bu yüzden belirtileri yaşayınca korktum. Her şey zamanında güzel onun da bir zamanı var. Şuan maddi manevi hazır değiliz. Ona en güzel ortamı hazırlayıp öyle davet etmek istiyoruz yoksa ona haksızlık etmiş oluruz. Nasip.
 
Back
X