Regl olamadım test negatif

medinepolm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
40
2
1
Merhabalar eylülün 29unda adetim başladı 5 ekimde bitti 2 ekimde de biz cinsel birliktelik yaşadık geri çekilme ile dışarı bosaldi adetim uygulamaya göre 4 gün gecikti dün 2 idrar testi yaptım negatif hala olamadım stresten mi olamadım acaba

Uygulama yanlış gösterebilir yumurtlaman geç olmuştur o yüzden regl gecikmiştir bir de hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil yumurtlama gününde ilişki olması gerekiyor geri çekilmeyle hamilelik çok zor nerdeyse imkansız

Muhtemelen strestendir. Regliden 2 gün sonra hamilelik olur ama bu çoookk düşük bir ihtimal. Zaten geri çekilme durumu var . İçin hiç rahat etmicekse bi kandan baktır negatifi gör en azından için rahat eder ama bence gebelik mümkün gözükmüyor.

Adetken ilişki yaşadık bende ihtimal vermiyorum gebeliğe evli de degiliz

Değil mi bence de 3 4 tane daha yükledim birbirlerini tutuyor mu diye hepsi değişik gecikme gösterdi kafam allak bullak oldu dongum 26 gün genelde 2 gün daha sabretmem lazım yarın ilk idrarda yine bakicam teste negatif görecem zaten tsrlusal kullanicam bakalim

2-3 aydır ovulasyonla yumurtlama günümü takip ediyorum hamilelik olmadı daha bu ay günümü bekliyorum senin söylediğinle çok zor bu durum

Maydanoz suyu iç söktürsün reglini hava değişimi etkilemiştir

adetliyken birlikte olmuşsunuz mikrop vs kaparsınız hamilelikte olmaz stresten gecikmişsinizdir

Geri çekilme korunma yöntemi değil

Korunma yöntemi olduğunu idda etmedim zaten çok zor olduğunu söyledim reglyken ilişki olmuş ne kadar imkan olabilir sence reglyken mi yumurtlama oluyor yazılanları düzgün okumanı tercih ederim
Geri çekilmeyle neredeyse imkansız demişsin geri cekilme uygulandığı sürece hep bir ihtimal olabilir

Geri çekilmeyle neredeyse imkansız demişsin geri cekilme uygulandığı sürece hep bir ihtimal olabilir
Çok zor ve nerdeyse imkansız dedim tamamen imkansız demedim insanlar aylarca ovulasyon takibiyle hamile kalamıyor regl iken geri çekilmeyle ilişkiyle sence ne kadar imkanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…