- 31 Ağustos 2025
- 40
- 2
- 1
- Konu Sahibi medinepolm
- 

Uygulama yanlış gösterebilir yumurtlaman geç olmuştur o yüzden regl gecikmiştir bir de hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil yumurtlama gününde ilişki olması gerekiyor geri çekilmeyle hamilelik çok zor nerdeyse imkansızMerhabalar eylülün 29unda adetim başladı 5 ekimde bitti 2 ekimde de biz cinsel birliktelik yaşadık geri çekilme ile dışarı bosaldi adetim uygulamaya göre 4 gün gecikti dün 2 idrar testi yaptım negatif hala olamadım stresten mi olamadım acaba
Muhtemelen strestendir. Regliden 2 gün sonra hamilelik olur ama bu çoookk düşük bir ihtimal. Zaten geri çekilme durumu var . İçin hiç rahat etmicekse bi kandan baktır negatifi gör en azından için rahat eder ama bence gebelik mümkün gözükmüyor.Merhabalar eylülün 29unda adetim başladı 5 ekimde bitti 2 ekimde de biz cinsel birliktelik yaşadık geri çekilme ile dışarı bosaldi adetim uygulamaya göre 4 gün gecikti dün 2 idrar testi yaptım negatif hala olamadım stresten mi olamadım acaba
Adetken ilişki yaşadık bende ihtimal vermiyorum gebeliğe evli de degilizMuhtemelen strestendir. Regliden 2 gün sonra hamilelik olur ama bu çoookk düşük bir ihtimal. Zaten geri çekilme durumu var . İçin hiç rahat etmicekse bi kandan baktır negatifi gör en azından için rahat eder ama bence gebelik mümkün gözükmüyor.
Değil mi bence de 3 4 tane daha yükledim birbirlerini tutuyor mu diye hepsi değişik gecikme gösterdi kafam allak bullak oldu dongum 26 gün genelde 2 gün daha sabretmem lazım yarın ilk idrarda yine bakicam teste negatif görecem zaten tsrlusal kullanicam bakalimUygulama yanlış gösterebilir yumurtlaman geç olmuştur o yüzden regl gecikmiştir bir de hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil yumurtlama gününde ilişki olması gerekiyor geri çekilmeyle hamilelik çok zor nerdeyse imkansız
Aman adetken ilişkiye dikkat çok fazla enfeksiyon kapmaya müsait oluyor insan bebek olmasa da , kendi sağlığınıza da dikkat edin.Adetken ilişki yaşadık bende ihtimal vermiyorum gebeliğe evli de degiliz
Cok haklısınız kapildik yaptık ondan mı gecikti acaba diyeceğim deAman adetken ilişkiye dikkat çok fazla enfeksiyon kapmaya müsait oluyor insan bebek olmasa da , kendi sağlığınıza da dikkat edin.
Bence seninki strestenCok haklısınız kapildik yaptık ondan mı gecikti acaba diyeceğim de
Umarimm bakalım test yapıp tarlusal alicamBence seninki stresten
Umarım en kısa zamanda regli olursun rahatlarsın
2-3 aydır ovulasyonla yumurtlama günümü takip ediyorum hamilelik olmadı daha bu ay günümü bekliyorum senin söylediğinle çok zor bu durumDeğil mi bence de 3 4 tane daha yükledim birbirlerini tutuyor mu diye hepsi değişik gecikme gösterdi kafam allak bullak oldu dongum 26 gün genelde 2 gün daha sabretmem lazım yarın ilk idrarda yine bakicam teste negatif görecem zaten tsrlusal kullanicam bakalim
Maydanoz suyu iç söktürsün reglini hava değişimi etkilemiştirMerhabalar eylülün 29unda adetim başladı 5 ekimde bitti 2 ekimde de biz cinsel birliktelik yaşadık geri çekilme ile dışarı bosaldi adetim uygulamaya göre 4 gün gecikti dün 2 idrar testi yaptım negatif hala olamadım stresten mi olamadım acaba
Aaa isteyerek oldugu halde mi olmadı inşallah olursun2-3 aydır ovulasyonla yumurtlama günümü takip ediyorum hamilelik olmadı daha bu ay günümü bekliyorum senin söylediğinle çok zor bu durum
İçtim 3 bardak maydanoz ve soğan kaynatıp ama daha olmadim ablam benden önce olurdu o da olmamış zatenMaydanoz suyu iç söktürsün reglini hava değişimi etkilemiştir
adetliyken birlikte olmuşsunuz mikrop vs kaparsınız hamilelikte olmaz stresten gecikmişsinizdirMerhabalar eylülün 29unda adetim başladı 5 ekimde bitti 2 ekimde de biz cinsel birliktelik yaşadık geri çekilme ile dışarı bosaldi adetim uygulamaya göre 4 gün gecikti dün 2 idrar testi yaptım negatif hala olamadım stresten mi olamadım acaba
Umarım strestendir baya taktimadetliyken birlikte olmuşsunuz mikrop vs kaparsınız hamilelikte olmaz stresten gecikmişsinizdir
Geri çekilme korunma yöntemi değilUygulama yanlış gösterebilir yumurtlaman geç olmuştur o yüzden regl gecikmiştir bir de hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil yumurtlama gününde ilişki olması gerekiyor geri çekilmeyle hamilelik çok zor nerdeyse imkansız
Korunma yöntemi olduğunu idda etmedim zaten çok zor olduğunu söyledim reglyken ilişki olmuş ne kadar imkan olabilir sence reglyken mi yumurtlama oluyor yazılanları düzgün okumanı tercih ederimGeri çekilme korunma yöntemi değil
İnşallah canım sende çok stres yapma bu ay nerdeyse herkeste gecikme var bende ovulasyon testi kullanmasaydım reglim gecikti diye düşünürdüm regl günüm geldiği zamanAaa isteyerek oldugu halde mi olmadı inşallah olursun
Geri çekilmeyle neredeyse imkansız demişsin geri cekilme uygulandığı sürece hep bir ihtimal olabilirKorunma yöntemi olduğunu idda etmedim zaten çok zor olduğunu söyledim reglyken ilişki olmuş ne kadar imkan olabilir sence reglyken mi yumurtlama oluyor yazılanları düzgün okumanı tercih ederim
Çok zor ve nerdeyse imkansız dedim tamamen imkansız demedim insanlar aylarca ovulasyon takibiyle hamile kalamıyor regl iken geri çekilmeyle ilişkiyle sence ne kadar imkanı varGeri çekilmeyle neredeyse imkansız demişsin geri cekilme uygulandığı sürece hep bir ihtimal olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?