• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olamıyorum

hulya95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
20
6
1
27
Hanımlar herkese iyi günler, yaklaşık 23 gün adetim gecikti. Tarlusala başladım biteli 2-3 gün oluyor her tarafım şiş ve sivilcelerimde kudurdu iyice. Arkadaş arasında da bu ay nerdeyse herkesin regli gecikti ama bu şişkinlik ve akne problemi artık korkutmaya başladı beni. Bayram dolayısıyla doktorada gidemedim henüz haftaya cumaya randevu aldım. Adetlerim düzenli sayılır (ocak gibi de 10 gün gecikmişti). Birde idrarımı yaparken yanma oluyor enfeksiyonda var sanırım. İyicede stres yapmış durumdayım. Başına böyle birşey gelen var mı?

Son düzenleme:
Hanımlar herkese iyi günler, yaklaşık 23 gün adetim gecikti. Tarlusala başladım biteli 2-3 gün oluyor ve şiştim ve sivilcelerimde kudurdu iyice. Arkadaş arasında da bu ay nerdeyse herkesin regli gecikti ama bu şişkinlik ve akne problemi artık korkutmaya başladı beni. Bayram dolayısıyla doktorada gidemedim henüz haftaya cumaya randevu aldım. Adetlerim düzenli sayılır (ocak gibi de 10 gün gecikmişti). Birde idrarımı yaparken yanma oluyor enfeksiyonda var sanırım. İyicede stres yapmış durumdayım. Başına böyle birşey gelen var mı?
Kekik çayı falan ic

Merhaba, ben de nisan ayında miyom ameliyatı oldum normalde 8 mayısta Regl olmam lazımdı ama hala olmadım doktorum 3-4 gun gecikebılır demisti ama hala olamadım. Yakın bir arkadasımın da 6sında olması lazımdı o da olmadı hala. O da covid olmustu gecen ay ondan dolayı mı acaba diye dusunuyor. Cok sinir bozucu 😞

Back
X