Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba evlimisiniz ? Benimde adet düzensizliğim var mesela 35 gün oldu hala olamadım bana doktorum progeston 100 mg vermişti 5 gün çift gece yatarken içiyorum 6, yada 7, gün adet oluyorum .Bende pco var senin sorunun varmı bilmiyorum ama ada çayı içmeni tavsiye ederim ....
Canim bu pko adet azligi yapiyormu yani miktarında azlik vs. YapiyormuMerhaba evlimisiniz ? Benimde adet düzensizliğim var mesela 35 gün oldu hala olamadım bana doktorum progeston 100 mg vermişti 5 gün çift gece yatarken içiyorum 6, yada 7, gün adet oluyorum .Bende pco var senin sorunun varmı bilmiyorum ama ada çayı içmeni tavsiye ederim ....
Canim bu pko adet azligi yapiyormu yani miktarında azlik vs. Yapiyormu
kadın doğumcuya neden gitmiyorsun?pco yok bende evlide değilim adaçayıda içiyorum hala tık yokkk
iyi günler arkadaşlar regl olamıyorum bana bitki yada ilaç herneyse denediğiniz şeyleri önerirmisiniz
menapoza girmiş gibiyim terliyorum bi yardım edin kardeşinizeeee
Çiğ vallahi inek gibi otlamıştım :)maydonozu çiğmi yiyeceğiz suyunumu içeceğiz?
Stress ve normalde kullanmadığın bi ilacı kullanmış olman zaten düzenini bozar. Bi de sen bekledikçe daha da gecikir .Kafana takma . Gelir :)Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aşırı endişeliyim..
Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..
iyi günler arkadaşlar regl olamıyorum bana bitki yada ilaç herneyse denediğiniz şeyleri önerirmisiniz
menapoza girmiş gibiyim terliyorum bi yardım edin kardeşinizeeee
yahu bos yere ne diye hormonlarinla oynuyosun.iste bilincsizlik sonucunda neler duyuyoriz biz..gunah arkadaslar yapmayin sunlari vazgecin artik gidin EVLENIN.Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aşırı endişeliyim..
Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..