regl olamıyorum...

Arez22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
37
5
31
iyi günler arkadaşlar regl olamıyorum bana bitki yada ilaç herneyse denediğiniz şeyleri önerirmisiniz
menapoza girmiş gibiyim terliyorum bi yardım edin kardeşinizeeee o_O

Merhaba evlimisiniz ? Benimde adet düzensizliğim var mesela 35 gün oldu hala olamadım bana doktorum progeston 100 mg vermişti 5 gün çift gece yatarken içiyorum 6, yada 7, gün adet oluyorum .Bende pco var senin sorunun varmı bilmiyorum ama ada çayı içmeni tavsiye ederim ....

Merhaba evlimisiniz ? Benimde adet düzensizliğim var mesela 35 gün oldu hala olamadım bana doktorum progeston 100 mg vermişti 5 gün çift gece yatarken içiyorum 6, yada 7, gün adet oluyorum .Bende pco var senin sorunun varmı bilmiyorum ama ada çayı içmeni tavsiye ederim ....

pco yok bende evlide değilim adaçayıda içiyorum hala tık yokkk :KK70:

Canim bu pko adet azligi yapiyormu yani miktarında azlik vs. Yapiyormu

pco yok bende evlide değilim adaçayıda içiyorum hala tık yokkk :KK70:
kadın doğumcuya neden gitmiyorsun?
benim de 26 yaşıma kadar adetlerim gayet düzenliydi ama 26 yaşımdan sonra pcos oldum, adet düzensizliği başladı,7-8 hafta olduğu oluyor, çok rahatsız edici bişey.

bekarken bende olmazdim sogan suyu kullanirdim söküyodu istersen dene.

Maydonoz iyi geliyor benim bildiğim. Daha önce 5gün gecikince baya yemiştim , tarlusal diye de hap almıştım. Gelmişti, hapı aldığım ilk gün ... Buarada tarlusalı ben bikaç yıl önce de kullanmıştım doktorum verdi diye yine çekinmeden aldım. Allah korusun alerji bişe yapar yan etki yapar, daha kötü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aşırı endişeliyim..
Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..

Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..
Stress ve normalde kullanmadığın bi ilacı kullanmış olman zaten düzenini bozar. Bi de sen bekledikçe daha da gecikir .Kafana takma . Gelir :)

yahu bos yere ne diye hormonlarinla oynuyosun.iste bilincsizlik sonucunda neler duyuyoriz biz..gunah arkadaslar yapmayin sunlari vazgecin artik gidin EVLENIN.

X