regl oldugunda her ay sevgılıyle sorun yasamak ! ezeli düşmanım oldu bu hastalık..

ozlemsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
126
15
33
İzmir
5 yıl snra ayrıldık sonunda bitti sitelere vurdum kendimi ve kitaplara... yanlız düşünüyorum 5 yıldır nerdeyse her ay bu hastalık yüzünden delirdgm zamanlar gelir aklıma.. ne illet bir durum elini ayagını yerden kesıyor bazen öyle gozunu donduruyor ki o sinir .. tahammulsuzluk kısnkançlık.. alınma üzülme aglayıp durma.. ne cekti benden :/ ayrılmamız iyi mi oldu ki onun acısından peaahhh !... neyse gel gelelim moralimz düzelsin.. var mı boyle kadınlar nasıl engelliyorlar regl döneminde kendilerini ben simdi gene aglarım yanı yaklaştı inşallah telefonu alıp onu arayıp mesaj atmam .. artık dalga gecerdi gene mi geldi ayımız diye .. simdi gülerek hatırlıyorum o zamanları kım var yanımda salya sumük kapris yapacagım .. yapayalnızımm ve özlüyorumm...konu nerden nereye geldi olsun vardır böyleleri ayrılık acısı baska ah smdi yanımda olsa gıkımı cıkarmam kaprismiş adet sancısıymış alınganlıkmışş.. kaybedince anlıyor ınsan :53::53::37:

Kendinizi kitaplara vurduğunuza emin misiniz?

Ben! Hatta suan yine oyleyim feci alinganim ve surekli adama kukremek istiyorum.

Sevgiliden inciler: "kadinlar da bi'tutturmus hastayim ondan! Sen suna tribim geldi desene! :(

Doktorlar sutlu bi tatlinin ustune cok az tarcin dokup
yemeyi tavsiye edyolardi.sizde de ise yararmi bilemem ama. Ben hep cay icerim. Her derdin devasi. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorlar sutlu bi tatlinin ustune cok az tarcin dokup
yemeyi tavsiye edyolardi.sizde de ise yararmi bilemem ama. Ben hep cay icerim. Her derdin devasi. :)

papatya cayı da denemiştim.... :) acıkcası bunun ılacı kendini kontrol etmek..

Uf ben de deli oluyorum regl olunca bişeyler oluyor bana bir kere klasik ağlarım salya sümük bi de cook çabuk sinirlenirim elimde değil napıyım :(

Bende yoğun stresli geçiriyordum bide benim bazen günlercede gecikiyor ama artık papatya melisa ( bikaç bişey daha var içinde ) bitki çayı içiyorum çok daha rahatım

Ben! Hatta suan yine oyleyim feci alinganim ve surekli adama kukremek istiyorum.

Sevgiliden inciler: "kadinlar da bi'tutturmus hastayim ondan! Sen suna tribim geldi desene! :(

kaç yasındasın :) ona tribim geldi degil aslında bence ilgiye sevgıye ihtiycaım var herseyı bırakkk ... deniyor aslında ..
burası sıkıntıya birebirmiiş bu arada..

5 yıl snra ayrıldık sonunda bitti sitelere vurdum kendimi ve kitaplara... yanlız düşünüyorum 5 yıldır nerdeyse her ay bu hastalık yüzünden delirdgm zamanlar gelir aklıma.. ne illet bir durum elini ayagını yerden kesıyor bazen öyle gozunu donduruyor ki o sinir .. tahammulsuzluk kısnkançlık.. alınma üzülme aglayıp durma.. ne cekti benden :/ ayrılmamız iyi mi oldu ki onun acısından peaahhh !... neyse gel gelelim moralimz düzelsin.. var mı boyle kadınlar nasıl engelliyorlar regl döneminde kendilerini ben simdi gene aglarım yanı yaklaştı inşallah telefonu alıp onu arayıp mesaj atmam .. artık dalga gecerdi gene mi geldi ayımız diye .. simdi gülerek hatırlıyorum o zamanları kım var yanımda salya sumük kapris yapacagım .. yapayalnızımm ve özlüyorumm...konu nerden nereye geldi olsun vardır böyleleri ayrılık acısı baska ah smdi yanımda olsa gıkımı cıkarmam kaprismiş adet sancısıymış alınganlıkmışş.. kaybedince anlıyor ınsan :53::53::37:

İki gün evvel kocamla kavga edip bardak firlattim..oturup bir saat durmadan ağladım suan aklımdan bur sürü şey geciyo biaeylere takıyorm..gerci takintim normalde de var ama bu dönemde daha beter oluyor..dün gece kocam artık her ay bende sayende strese giriyorm..ben artık adet olmaya korkuyrm bi defasında bi arkadasimi arayıp sebepsiz yere hüngür hüngür ağladım ben yumurtalıklarimi aldircam hasta olmak istemiyrm dedim..gerçekten ben çok korkuyrm her ay yaklasnca com fena oluyrmben cay falan bana fayda etmez cay cuvalina girsem cay dile gelir içme beni der o derece yaniB-)

kaç yasındasın :) ona tribim geldi degil aslında bence ilgiye sevgıye ihtiycaım var herseyı bırakkk ... deniyor aslında ..
burası sıkıntıya birebirmiiş bu arada..

Oyle deyince diyorum direk benle ilgilen diye mirin kirin yapinca anlamiyor adam:)
Oyledir cogu zaman sıkıntim varsa gelip burada unutuyorum:) 24 yasindayim bu arada:)

Evet o benim.
Aslında bence ben değilim.
Nasıl oluyor anlamıyorum ama içime başka biri giriyor resmen.
Nereden ne bulurum da bık bık konuşmaya başlarım diye aranıyorum resmen fark etmeden.
Eşim de huyumu daha doğrusu sevgili hormonlarımı bildiğinden hep alttan alır.
Bir gün yine bir neden arıyorum ama ne desem tamam aşkım, haklısın hayatım, evet bence de öyle.
Baktım olmayacak, Sen ben malum dönemdeyim diye beni takmıyorsun, haklısın deyip geçiyorsun değil mi :47: diye başlayıp bütün akşam konuşmuştum.

Ben cok agliyorum regl oldugumda, niye bilmiyorum hep aglamak gelir icimden:27:
Erkekler bu sendromu sevgiliyken pek anlamiyor da evlenince isin ciddiyetini anlayip ona gore davraniyorlar:1:

İki gün evvel kocamla kavga edip bardak firlattim..oturup bir saat durmadan ağladım suan aklımdan bur sürü şey geciyo biaeylere takıyorm..gerci takintim normalde de var ama bu dönemde daha beter oluyor..dün gece kocam artık her ay bende sayende strese giriyorm..ben artık adet olmaya korkuyrm bi defasında bi arkadasimi arayıp sebepsiz yere hüngür hüngür ağladım ben yumurtalıklarimi aldircam hasta olmak istemiyrm dedim..gerçekten ben çok korkuyrm her ay yaklasnca com fena oluyrmben cay falan bana fayda etmez cay cuvalina girsem cay dile gelir içme beni der o derece yaniB-)

çok kötü bir his değil mi.. başından kaynar sular dökülüyor sanki gerçek önemli degil sanki senın ne dusundugun neye alınıp üzüldüüğün önemli ne saçma bi durum mantık devre dışı yani. ben genelde karsıma kim çıksa ona alınıcak bir sey buluyorum ve yani bir sekılde gıcık kapıcak birsey buluyordum..

Valla regl döneminde annem hemen anlardi senin gunun yaklasmis gene deliriyodum çünkü stres sinir bozuklugu. Ama adet oldugum anda geciyo benim pamuk gibi oluyorum :) bu donemde mumkun oldugunca susmak lazim kendini kontrol etmek senin elinde kimse anlamaz derdimizi helede sevgililer filan hiiiccc... sagolsun kocisim anlayislidir o zamanlarda " askim bak hasta olcam dikkatli ol " derim. Kendimi biliyorum çünkü. .

Rsim gozume seytan gibi gozukur grcmisi hatirlarim herseyi dikerim aglarim bol bil herseye kizarim cok kiskanc olurum.normalde kizmafigim seylere jizmaya baslarim.ven kendimi o gun yaklasinca oyle olduguma gecici olduguna inandirdim.yimsa her ay kavga eduyiruz.benim esim gene regl geldu diyor.seytan oluyosun diyor:)

Back
X