- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
bunu kontrol etmek senin elinde yeter artık bu durum haddinden fazla kendini aştı hep böyle olmaz kii..:)) gibi cümleler kurarlar... yada he askım tamam diyip gecerler
Hahay, aynen öyle diyor yahu. Gıcık işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu kontrol etmek senin elinde yeter artık bu durum haddinden fazla kendini aştı hep böyle olmaz kii..:)) gibi cümleler kurarlar... yada he askım tamam diyip gecerler
keşke öyle olsa yıpratmam zaten ..kendi ellerimle maffettm ilişkiyi bu hale getirdim sebebi bu... tabi haklı tarafınız da var
yıllardır alısamadık gitti... illet bir durum cok haklısın![]()
5 yıl snra ayrıldık sonunda bitti sitelere vurdum kendimi ve kitaplara... yanlız düşünüyorum 5 yıldır nerdeyse her ay bu hastalık yüzünden delirdgm zamanlar gelir aklıma.. ne illet bir durum elini ayagını yerden kesıyor bazen öyle gozunu donduruyor ki o sinir .. tahammulsuzluk kısnkançlık.. alınma üzülme aglayıp durma.. ne cekti benden :/ ayrılmamız iyi mi oldu ki onun acısından peaahhh !... neyse gel gelelim moralimz düzelsin.. var mı boyle kadınlar nasıl engelliyorlar regl döneminde kendilerini ben simdi gene aglarım yanı yaklaştı inşallah telefonu alıp onu arayıp mesaj atmam .. artık dalga gecerdi gene mi geldi ayımız diye .. simdi gülerek hatırlıyorum o zamanları kım var yanımda salya sumük kapris yapacagım .. yapayalnızımm ve özlüyorumm...konu nerden nereye geldi olsun vardır böyleleri ayrılık acısı baska ah smdi yanımda olsa gıkımı cıkarmam kaprismiş adet sancısıymış alınganlıkmışş.. kaybedince anlıyor ınsan![]()