Regl olduktan 8 gün sonra ara lekenme

Bey-zaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
103
13
18
23
23 Eylül regl oldum 5-6 gün sürüyor ama ara kanama oldu af edersiniz çok yoğun değil sildikce bulaşan 28 Eylül korunmasız ilişki oldu yumurtlama olmadan gebelik olabilir mi

23 Eylül regl oldum 5-6 gün sürüyor ama ara kanama oldu af edersiniz çok yoğun değil sildikce bulaşan 28 Eylül korunmasız ilişki oldu yumurtlama olmadan gebelik olabilir mi
Miyom olduğunda da böyle ara kanamalar oluyor. Bence bi doktora görünün.

Merhaba bende de oldu reglim bittikten 8 gun sonra aynen oyle sadece lekelenme 2 kere doktora gittim bir sey cikmadi gebelikte cikmadi bugun 8.gun gecikmedeyim beklemedeyim daha gelmezsse tekrar test yapip gidecegim

Yumurtlama akıntısı da bazen lekelenme gibi oluyor tam Yumurtlama zamanında olmus benimde 1 2 sefer olmuştu inşallah bir sıkıntı yoktur

Daha önceden benimde olmuştu yumurtlama zamanı olabiliyor bazen

Ooo daha çok var adetine simdi daha yumurtan yeni çatlatmıştır döllenme bile yeni olmuştur 5 6 günde rahmine anca ulaşır tutunma falan derken en az bir 10 15 gün gecmesi lazim canım
Evet biliyorum daha önce gebelik yaşadım 28 aylık oğlum var onu da regl geçmeden öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…