Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miyom olduğunda da böyle ara kanamalar oluyor. Bence bi doktora görünün.23 Eylül regl oldum 5-6 gün sürüyor ama ara kanama oldu af edersiniz çok yoğun değil sildikce bulaşan 28 Eylül korunmasız ilişki oldu yumurtlama olmadan gebelik olabilir mi
Kist vardı ama doktor basit kist regl olunca geçer demişti daha önce de olmadı böyle ara kanamaMiyom olduğunda da böyle ara kanamalar oluyor. Bence bi doktora görünün.
Yumurtlama akıntısı da bazen lekelenme gibi oluyor tam Yumurtlama zamanında olmus benimde 1 2 sefer olmuştu inşallah bir sıkıntı yoktur23 Eylül regl oldum 5-6 gün sürüyor ama ara kanama oldu af edersiniz çok yoğun değil sildikce bulaşan 28 Eylül korunmasız ilişki oldu yumurtlama olmadan gebelik olabilir mi
Yumurtlama akıntısı da bazen lekelenme gibi oluyor tam Yumurtlama zamanında olmus benimde 1 2 sefer olmuştu inşallah bir sıkıntı yoktur
Adetine kaç gün vardı kiKan testi yaptırdım negatif
23 Ekim de gecikme filan olmazsaAdetine kaç gün vardı ki
Ooo daha çok var adetine simdi daha yumurtan yeni çatlatmıştır döllenme bile yeni olmuştur 5 6 günde rahmine anca ulaşır tutunma falan derken en az bir 10 15 gün gecmesi lazim canım23 Ekim de gecikme filan olmazsa
Evet biliyorum daha önce gebelik yaşadım 28 aylık oğlum var onu da regl geçmeden öğrenmiştimOoo daha çok var adetine simdi daha yumurtan yeni çatlatmıştır döllenme bile yeni olmuştur 5 6 günde rahmine anca ulaşır tutunma falan derken en az bir 10 15 gün gecmesi lazim canım
Hmm anladım hayırlısı olsun o zaman hakkınızdaEvet biliyorum daha önce gebelik yaşadım 28 aylık oğlum var onu da regl geçmeden öğrenmiştim