- 6 Ekim 2023
- 456
- 141
- 23
- Konu Sahibi Benimhuzurkaynagim
-
Yerleşme olabilir mi acaba
Adete 14 gün varsa bugün muhtemelen yumurtlama gününüz. Acaba kimyasal gebelik geçirdiniz de hala onun etkisiyle mi silik de olsa çizgi çıkıyor... birkaç gün üst üste testi tekrarlayın o zaman kafanız netleşir..Merhaba arkadaşlar bu ay adet oldum 5 gün sürdü adet bitti 5 gün sonra lekelenmem oldu ve çok az kan geldi 2 gün kahverengi leke devam etti şüphelendim test yaptım silik çizgi çıktı şuan adet tarihine 14 yün var yine silik çizgi nedne böyle oldu ki acaba
Her yaptığımda çizgi çıkarsa gebelik varmı demek olur pekiAdete 14 gün varsa bugün muhtemelen yumurtlama gününüz. Acaba kimyasal gebelik geçirdiniz de hala onun etkisiyle mi silik de olsa çizgi çıkıyor... birkaç gün üst üste testi tekrarlayın o zaman kafanız netleşir..
Benim kanamadan sonra test silikli üstünden 4 gün geçti yine yaptım daha belirgin kimyasal gebelikse ne zaman vucuttan atılır ki birde daha sonra hamile kalmak kolay diyorlar doğrumuKimyasal muhtemelen vende öyle olmustum
Doktora gidin beta ölcün kanda görün sonra bakalım birde bu konuda bilgim yok ben 3 kere düşük yaptım ama hepsinden de ilk ay da hamile kalmıştımBenim kanamadan sonra test silikli üstünden 4 gün geçti yine yaptım daha belirgin kimyasal gebelikse ne zaman vucuttan atılır ki birde daha sonra hamile kalmak kolay diyorlar doğrumu
Her yaptığımda çizgi çıkarsa gebelik varmı demek olur peki
Teşekkür edelim bilginiz için dua edin lütfen çok uğraştım boş gebelikten sonraÇizgi her yapışınızda koyulaşirsa var demektir
Tamam teşekkür edwrim bu akşam acilden kan vercem hafta sonu ya olmadı pazartesi doktora giderimDoktora gidin beta ölcün kanda görün sonra bakalım birde bu konuda bilgim yok ben 3 kere düşük yaptım ama hepsinden de ilk ay da hamile kalmıştım
Teşekkür edelim bilginiz için dua edin lütfen çok uğraştım boş gebelikten sonra
Sonucunuz ne oldu sizinle aynı durumdayimTeşekkür edelim bilginiz için dua edin lütfen çok uğraştım boş gebelikten sonra
Aynı durumdayız canım son durum nedirTamam teşekkür edwrim bu akşam acilden kan vercem hafta sonu ya olmadı pazartesi doktora giderim
Benim beta önce 211 259 350 ve 2 gün önce 217 çıktı ve kahverengi akıntım başladı 2 gündür düşük olur inşallah tekrar kontrole gidicemİnşallah dış gebelik değildir
Üzülmeyin vardır bundada bı hayırArkadaşlar öncelikle dış gebelik riski çıktı şuan ilk test 211 2 gün arayla sırasıyka 259 350 ve 217 çıktı dış gebelik riski vardı ama değer düşünce düşük yaptıgımı düşünüyorm ama tekrar kontrol ve test vericem 2 gündğr kahverengi akıntım devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?